Mögel borttagning ingredienser

Mögel borttagning ingredienser

Mögel är en svamp som kan vara farliga för din hälsa. Det kan också skada dyrbara föremål i hemmet som foton eller möbler. Om du vill ta bort mögel, finns det vissa ingredienser som du kan använda. Men Använd inte blekmedel för att försöka få bort mögel. Det endast bort färgen på mögel och döda inte svampen. Det finns säkrare alternativ för mögel tas bort.

Tea Tree olja

Tea tree-olja kan hittas i din lokala hälsokost eller apotek avdelning. Denna olja är säkert för de flesta människor att använda internt och externt och det också effektivt för att ta bort mögel. Lägga till denna olja till din spray cleaner eller en hink med varmt tvålvatten. Du kommer att märka en lukt från olja, men det kommer att försvinna inom några dagar efter användning.

Vit vinäger

Denna ingrediens kan hittas i din lokala mataffär och är mycket billigt. Du kan köpa en stor flaska att ha i ditt hem för mögel tas bort. Vinäger gör miljön för surt för mögel att frodas och dödar den. Blanda en del vinäger med fyra delar vatten att använda. Placera den i en sprayflaska och spraya på områden där du hitta mögel. Se till att ordentligt torka området.

Borsyra

Borsyra är ett allrengöringsmedel rengöringsmedel som är säker och icke-giftiga för använda. Det är lätt att använda och säkert för miljön. Blanda boric pulvret med vatten för att avlägsna mögel eller du kan helt enkelt placera pulvret i de områden där mögel växer. Det kommer att torka ut den fukt och fukt och döda svampen. Borsyra är också giftigt mögel.

Grapefrukt utsäde utdraget

Om du hittar lukten av tea tree outhärdlig, prova att använda grapefrukt utsäde extrakt. Detta extrakt är luktfri men klarar också bort mögel. Lägga till 20 droppar grapefrukt utsäde utdrag till 2 koppar vatten och blanda. Häll blandningen i en sprayflaska. Spraya på områdena som mögel angripet och torka bort. Inte skölja.