Moderna Front Yard Landskapsplanering Idéer

Moderna Front Yard Landskapsplanering Idéer

En landskapsskötsel idé för gården bör uppfylla olika mål. Välj ett landskap som förbättrar ditt hem exteriör och uppmanar besökarna att gå upp till ytterdörren. Effektiva landskapsskötsel gör ditt hem ser ännu mer tilltalande från vägen.

Rock Planter mittpunkten

En rock plantageägare med vegetation kan dekorera en stor vidd av gräs på framsidan. Välj en enhetlig form, till exempel en oval, rektangel eller en fri form design. Besluta om kombinationen av växter kommer mask vyn hem från trottoarkanten.

Blomma trädgårdar

Några anlagda gårdar betona de olika färgerna av noggrant ordnade blomma trädgårdar. Du kan hoppa över buskar och buskar och välja blomma trädgårdar med geometriska mönster. Utsmyckade blomsterrabatter kommer att göra ett hem med en enfärgad färg systemet ser mer distinkta.

Främre banor

Inte alla bostäder ligger på city-stil eller planerad gemenskapen massor där uppfarter och bostäder är belägna i mönster. Landsbygds- och estate massor kan innehålla ett stort område i fronten och parkering kan vara någon annanstans, som ett fristående garage till sidan eller baksidan av hemmet. Skapa en landskapsarkitektur plan runt båda sidor av en främre bana som slutar på ett hem skyms från vägen av träd, planteringsmaskiner och trädgårdar.