Moderna fönster som täcker idéer

Moderna fönster som täcker idéer

Fönstret behandlingar är ett enkelt sätt att uppdatera ditt hem och ändra utseendet på ett rum. Om du inte har uppdaterat din fönster beläggningar på ett tag, kan de visas daterad. Följ några av de nya trenderna i fönster beläggningar när du redecorating ditt hem. Moderna gardiner och persienner kommer att göra ditt hem ser sval och fräsch.

Metallic

Metalliska material och ytor är moderna och eleganta. Uppdatera ditt hem genom att genomföra dem i din design. Vissa alternativ för metallic är guld, silver eller brons tyger. Så att det ser ännu mer moderna, skikt de metalliska tygerna med rena, vita tyger. Medan de är mindre vanliga, överväga att använda metalliskt mörkar för att täcka dina fönster.

Ekologisk

Använda ekologiska inslag i ditt hem, till exempel bambu, för att få naturen inomhus. Bambu nyanser är ett modernt fönster som täcker alternativ. Ett annat alternativ är att lägga till tändsticka blinds till windows. Layer dem med rena, vita linne gardin paneler.

Ädelstenstoner

Ädelstenstoner lägga en rikedom och djup till vilket rum som helst. Många människor hålla med neutrala färger som de är säkra och gå med de flesta inredning. Men för att skapa en modern inredning i ditt rum, hänga fönsterbehandlingar i färger som turkos eller djupt röd. Hålla resten av rummet enkelt men med accenter av ädelstenstoner används för fönster beläggningar.

Layer

Lager fönster beläggningar i flera färger. Till exempel hänga upp mörkläggningsgardiner och sedan hänga en standard färgad gardin över den. Använd valfri färg som du vill, inklusive blå eller grön. Ett annat alternativ är att hänga ren, vit gardin paneler bak en ljust mönstrad gardin. Några idéer för designen på gardinerna är damast eller paisley mönster.