Moderna fönster behandlingar idéer

Moderna fönster behandlingar idéer

Moderna fönsterbehandlingar inriktade på rena linjer så att tyget inte förringa en vy. Honeycomb och polyester nyanser kan också hjälpa dig att minska din uppvärmning räkningen. Om du försöker hitta en balans mellan maskulina och feminina design, leta efter snygga moderna gardiner eller nyanser.

Gardiner

Moderna gardiner bör ha raka linjer. Leta efter fast tyger i lyxiga tyger som mikro-suede. Om rummet har ett spa eller Hotell chic tema, lägga till skimmer i rummet med en satin eller siden. Hålla mer eleganta gardiner i samma färgpaletten som väggarna så utseendet är lugnande. Ta ner valance att modernisera en befintliga fönster behandling. Gardiner med öljetter Skjut enkelt öppna samtidigt utlåning en traditionell känsla till rummet. Skira lack kan arbeta som underskattade gardiner som filtrerar ljus.

Gardinen alternativ

Om du har gjutning eller en minimalistisk stil, kanske gardiner inte fungerar i ditt rum. Bambu eller gräs nyanser lägga till en naturlig del i utrymmet på en budget. Dessa nyanser fortfarande att lite ljus i samtidigt ge rum texturen. Leta efter romerska nyanser gjorda av tyg för ett modernt alternativ till grundläggande metal mörkar.

Golv till tak shoji skärmar kommer att vara i fokus för ett modernt rum. Skärmarna kan glida fram och tillbaka över fönstret och arbeta med Zen filosofin av modern design. Rispapper ger integritet samtidigt som i ljus.

Visa upp vyn med fönsterfilm för de renaste linjerna. Fönsterfilm kan hålla tygerna i ditt rum från blekning. Frostat glas film kan dölja en oattraktiv utsikt samtidigt som du sekretess.

Färg och mönster

Moderna fönsterbehandlingar kan vara samtida eller retro. Välj rätt stil för ditt rum beroende på hur många mönster du använder i andra områden och om du vill ha fönsterbehandlingar att sticka ut eller smälta in. Retro design fokuserar på färgglada mönster som sticker ut mot neutrala väggar och stå i centrum av rummet. Moderna fönsterbehandlingar använder neutrala tyger som föra i subtila textur till rymden.

Hängande moderna fönsterbehandlingar

Moderna fönsterbehandlingar behöver inte hänga från traditionella stavar. Ett kabelsystem ger en industriell känsla som är vanliga i modern design. Utöka en kabel från en konsol till nästa och sedan fästa gardiner till kabeln med metallclips. För en modern twist på traditionella behandlingar, prova en bamboo rod. Stora metallringar kan gardiner att enkelt öppna och stänga. Klipp på ringar hjälper dig lägga längd till ett befintligt fönster behandling eller skapa din egen moderna gardiner.