Mk46 OC Spray specifikationer

Enligt Defense Technology (skaparna av MK-46) är deras oljehartskapsicum capsicum sprayer de mest använda OC sprayer av efterlevnad och korrigeringar. MK-46 går Defense Technology linje av över 75 olika aerosol OC sprayer. För dem på marknaden för OC sprayer erbjuder MK-46 en mängd funktioner användbara för husägare, eller de som arbetar i korrigeringar.

Funktioner

MK-46 sprayer i en spridd ström snarare än en dimma, vilket gör det mer benägna att neutralisera långväga mål. Strömmen är 25 till 30 fot och varje kapsel innehåller tillräckligt OC för 12 en sekund skurar. Hela enheten innehåller 46 fluid ounces OC vätska; intensiteten av vätska kan anpassas från 2. procent större capsaicinoids till 1,3 procent MC.

Paketets innehåll

Vid köpet, kommer att MK-46 enheten vara tryckfri. En refill lösning medföljer förpackningen. men du behöver en DT-5520 refill kit att prep enhet för användning. DT-5520 säljs separat, eller kan köpas i en paketlösning från Defense Technology. Varje enhet är testade av oberoende vid Defense Technology laboratory att säkerställa en konsekvens av kvalitet.

Anpassning

Tillsammans med vanliga stream leverans systemet, kan du också köpa ett paket för att öka strömmen in i en dimma. Den tillbehör kit innehåller ett rostfritt stål trollspö, slang och piercing tips som gör att MK-46 dimman att krypa in i dörrar, fönster och väggar. Den bifogade filen minskar dock det MK46s område, att det från 30 fot till 20.