Mitt tak läcker hinkar & mina väggar Peeling

Mitt tak läcker hinkar & mina väggar Peeling

Läckande tak kan orsaka omfattande skador på inredningen i ditt hem och dina tillhörigheter. Läckage kan orsaka höga halter av fuktighet i dina väggar, vilket leder till sprickbildning färg och peeling tapet. Den bästa tiden att reparera taket läckage är så snart som det verkar. Vattenfläckar på ditt tak och strimmor längs dina väggar är ofta de första symptomen på takläggning problem. Ett tak som läcker hinkar med vatten kräver omedelbar uppmärksamhet.

Taket skador

Skador på ditt tak som leder till läckage kan uppstå till följd av normalt slitage. Kraftiga vindar, snö ackumulation och is bildas kan också leda till taket läcker. Uppenbara yttre skador på bältros kan varna dig för ett framtida problem, även om du inte kanske vet att du har en läcka tills missfärgade fläckar börjar som visas på ditt tak.

Läcker

Ställen förekomma sällan direkt under området för skador. Om du märker vattenfläckar, kontrollera din vind för DROPP vandringsleder under taket som leder tillbaka till faktiska området vatten träder. Gemensamma utrymmen för tak läcker på grund av ålder och vädret tenderar att inträffa runt rör, skorstenar och takfönster. Vatten kan också ange ditt hem från runt eves, särskilt när is och snö tillbaka upp i din dropplist. Läckande tak kan suga din isolering och skapa tryck på ditt tak. Alltför höga halter av fukt i ditt hem ökar sannolikheten för att mögel tillväxt, ämnen som kan utgöra hälsorisker.

Väggen skador

Fukt i väggarna är en av de främsta orsakerna till färg och tapet misslyckande. Fukt kan tränga igenom väggbeklädnad och få dem att bubbla, spricka och skala. Vatten från ett läckande tak kan köra ner den exponerade ytan av dina väggar, orsakar uppenbar vatten strimmor. Fukt i insidan avsnitt av dina väggar är mindre uppenbara och förbli dolda tills den färdiga ytor börjar att spricka eller skala.

Reparationer

Det första steget för att reparera en läckande tak och fukt-skadade väggar är att förhindra ytterligare skador genom att tillfälligt blockera av källan till vatten genom att täcka den misstänkta källan till läckan med presenningar eller plastfilm. Att placera en hink eller andra behållare under DROPP på vinden kan hjälpa innehåller vattnet tills reparationer kan göras. Omfattningen av nödvändiga reparationer beror på ålder och allmänna skick ditt tak. Ett tak som läcker hinkar är ett tecken på omfattande skador. Omfattande läcker kan kräva avmontering och byte av hela sektioner av ditt tak och bältros. Ditt försäkringsbolag och en licensierad takläggning entreprenör kan ge värdefulla råd om ditt tak skador och nödvändiga reparationer.