Minibuss fönsterbehandlingar

Minibuss fönsterbehandlingar

Många familjer som minibussar eftersom de kan passa hela familjen bekvämt. De har ofta komfort funktioner som extra mugghållare, fällbara säten, planlager och TV skärmar att vika ner från taket.

Ett problem med vissa minibussar är dock solen bländning. De flesta tillbaka fönster i minibussar har inte solskärmar som främre vindrutan. Solen sken kan snabbt värma upp på baksidan av ditt fordon eller göra det omöjligt att njuta av landskapet. Lösningen kommer i form av flera fönsterbehandlingar.

Tonade skärmar

Dessa skärmar är vanligt ljust grått, brunt eller svart. De är tonade precis tillräckligt för att blockera de flesta av solens ljus strålar samtidigt tillåta passagerare att titta ut fönster. Några av dem är gjorda av plast och stick till windows som semester fönster clings. Andra är gjorda av tunn, stretchig skärmar liknar kvinnors nylons drog över en tunn metallram. Sugkoppar på baksidan av ramen säkra skärmen till fönstret.

Pull-Down barnens nyanser

De vanligaste anledningen människor användning minibuss fönster behandlingarna är att skydda sina barn från solen. För barn kan 4 år och äldre, lösningen komma i form av nedrullningsbara nyanser. Dessa nyanser kommer i en lång box med sugkoppar på baksidan att säkra skuggan till fönstret. Barnen kan sedan dra skuggan ner från plast lådan när de behöver det och sätta upp när de inte. Många av dessa nyanser är också justerbar, tillåter barn att dra skuggan ner helt eller del av vägen. Många nedrullningsbara nyanser kommer tema speciellt för barn.

Veckat nyanser

Dessa nyanser är bäst för de som reser under lång tid. Dessa nyanser ser ut som miniatyr versioner av persienner och är gjorda av hårda tyg som är lätt att damm och rengör. En sladd gängade genom veck i skuggan tillåter passagerare att dra nyanser upp eller sänka dem så mycket eller så lite som de vill.