Min Zucchini blad vänder gul

Zucchini är en typ av sommar squash som är hemma i vad som nu Central Amerika, enligt Laurel läsare av University of Arizona. Zucchini anläggningen kan producera från 3 till 9 lbs. av frukt.

Spindel kvalster

Spindel kvalster är små skadedjur som visas som små prickar på undersidan av zucchini blad. Dessa insekter livnär sig på anläggningens sap, vilket resulterar i gulnande löv och plantera nedgång. Spinn kan behandlas med insektsbekämpning tvål.

Squash Mosaisk Virus

Squash orsakar mosaic virus zucchini blad att krypa upp och utveckla en gul-grön mosaikmönster. Gurka skalbaggar och bladlöss sprida detta virus från en planta till en annan. För att förhindra squash mosaic virus, behandla din trädgård med insekticider och bli av med ogräs som lockar insekter.

Duniga mögel

Duniga mögel är en växt sjukdom orsakas av en svamp som kallas Pseudoperonospora cubensis. Detta tillstånd orsakar många gula fläckar på bladen på en zucchini anläggning. Fläckarna växer större i varma, fuktiga klimat, vilket gör bladen visas gula. För att behandla, kontakta din lokala plantskola för fungicid rekommenderas för ditt område.