Min Sassafras löv är gula

Sassafras träd är medelstora träd med djupt flikiga blad som utvecklar rundade Skärmtak på deras mognad, även om de är pyramidal form som unga träd och plantor. I höst slå sassafras bladen gula, röda, orange och även rosa eller lila. Gulnande lämnar dock innan hösten showen tyder på ett problem.

Vatten och näringsämnen

Mängden vatten ett sassafras träd får spelar en viktig roll i sin hälsa och utseende på bladen. torkan villkor tur lämnar gula under en kort tid. Träd som inte kan transportera vatten till bladen kommer att vissna och torka ut. Vatten sassafras träd regelbundet. Sassafras träd kräver också årliga tillämpningar av gödselmedel. näringsämnen som kväve, kalium, fosfor och magnesium är involverade i produktionen av gröna blad och en avsaknad av näringsämnen i jorden orsakar gulfärgning av bladen.

Sassafras vivel

Sassafras vivel är en tråkig insekt, men en som hål i bladen på dess värd plantera istället för woody strukturera av grenar eller stammen. Sassafras vivel larver gräver ner i bladen, orsakar dem gula och utveckla upphöjd blåsor från deras utfodring. Vuxen sassafras vivlar livnär sig på kött av bladen, skapa runda hål. Behandla sassafras vivel infestationer med bekämpningsmedel för att kontrollera befolkningen och minska skadorna på bladen.

Verticillium Wilt

Verticillium wilt är en svampsjukdom som angriper sassafras träd som är stressade av ofördelaktiga miljöförhållanden och har fukt i marken, vilket gör att svampen att växa. Som verticillium wilt fortskrider, några blad falla från trädet förtidigt, medan resterande blad gulnar och sloka. Trä i grenarna utvecklar missfärgade fläckar som möjliggör identifiering av sjukdomen. Det finns ingen behandling för verticillium wilt, men god kulturell vård och beskärning hjälpa bromsa förloppet.

Sköldlöss

Sköldlöss är ett skadedjur som livnär sig på bladen från sassafras träd. Till skillnad från sassafras vivel, Sköldlöss livnär sig på sap inuti bladen på sassafras. Detta leder till gulfärgning nära venerna i bladen och ibland leaf curl. Sköldlöss, när de når vuxen ålder, anbringa sig till ytan av trädet med en vit, vaxartad substans. Bekämpningsmedel och avhämtningen av skalor hjälpkontrollen skadorna sassafras lämnar.