Min Kenmore Agitator luktar avlopp

Bland de mer udda sanitet är säkert faror husägare ansikte när avlopp gas--vätesulfid--gör sin väg in i hemmet från VVS under hem. Detta avlopp gas är foul att lukta i bästa och kan vara en hälsorisk i värsta fall så att lokalisera källan till avlopp gas och eliminera det är nyckeln till att skydda din familj från dess potentiella faror.

Avlopp Gas

Vätesulfid kallas ibland avlopp gas eftersom det produceras när mikroorganismer bryter ner fast avfall i kloakerna. Vätesulfid producerar en mycket igenkännlig ruttet ägg lukt, men medan djupt i avloppet, det går vanligen obemärkt förbi. När något orsakar vätesulfid fly kloakerna och komma över marken, men kan det skapa problem eftersom det är explosiva, brandfarliga och giftiga för människor vid höga koncentrationer.

Agitatorer och avlopp Gas

Ett av flera sätt på vilka avlopp gas kan sippra in i ett hem är genom apparater som ansluter till VVS. När VVS som fäster på anordningen ryggen upp eller blir kan skadad, vätesulfid driva upp genom VVS och ge distinkta ruttet ägg lukt på anordningen. Således kunde en agitator inuti en tvättmaskin lätt ta på lukten av vätesulfid.

Vad kan man göra

Förekomsten av avlopp gas i en agitator är ett problem som borde förtjäna särskild uppmärksamhet från husägare. Även om en skadad agitator eller annan anordning är osannolikt att producera tillräckligt vätesulfid för att presentera hälsoproblem för din familj eller dina husdjur, är vätesulfid extremt brandfarliga och explosiva. Även utan faror explosion eller brand är lukten av vätesulfid illa nog på egen hand. Använda ruttet ägg lukt att spåra vätesulfiden och kontrollera att agitatorn är källan och inte en annan apparat. Hyra en tvättmaskin reparation tekniker att kontrollera och reparera tvättmaskinen direkt.

Eventuella risker för avlopp Gas

Tills tvättmaskinen har reparerats och rummet rensat från någon kvardröjande vätesulfid lukt, bör människor och djur undvika frequenting rummet där tvättmaskinen förs. Vid låga koncentrationer, vätesulfid exponering orsakar öga, näsa och hals irritation, men dessa symtom lösa oftast själva inte längre efter exponering.