Min diskmaskin luktar svavel

Min diskmaskin luktar svavel

DISKMASKINER är användbara apparater, minska vattenförbrukningen och tid på hushållssysslor. När något går fel med diskmaskin, husägare vill få det tillbaka upp och löpande så snart som möjligt. Med detta i åtanke finns det några saker som kan göras av husägare när diskmaskin alstrar en foul svavel lukt.

Mat Trap

När de konfronteras med en svavel lukt i diskmaskinen, är det första en husägare bör kontrollera fällan och mat. Mat trap är en liten skärm, plast eller metall, som förhindrar köksredskap och stora bitar av mat från passerande i smala avlopp röret i diskmaskinen. Med tiden har kan dessa fällor bli igensatta med skräp från rätter. Ta bort fällan och rengör det innan du kör din enhet en gång utan några rätter att tömma diskmaskinen.

Mögel och mögel tillväxt

DISKMASKINER är konsekvent fuktig, mörk, platser med begränsat luftflöde. Detta är ett utmärkt läge för mögel tillväxt. Över tid, kan detta orsaka en illaluktande ruttet ägg eller svavel-liknande doft. Köra diskmaskinen tom, med 2 koppar ättika hälls i golvet i enheten. När cykeln är klar, kör enheten igen med rätter och se om lukt problemet har lösts.

Diskmaskin avlopp Installation

En felaktigt monterad diskmaskin avlopp eller böjd slang kan orsaka avloppsvatten strömma tillbaka in i diskmaskinen och avger en lukt. Dra diskmaskinen ut och säkerställa dräneringsslangen är bunden i avlopp linje ordentligt och det finns inga kinks eller böjar på slangen.

Vattenlåset

Diskmaskin avlopp, som alla hushåll avlopp, behöver fällor. En trap är en liten armbåge av röret som fortfarande är fylld med vatten och förhindrar avlopp gas från att rinna tillbaka från avloppet och in i hemmet. Säkerställer din diskmaskin avlopp installeras med en fälla mellan diskmaskinen och huvuddräneringsventilen. Om det inte finns någon fälla måste en installeras för att förhindra avlopp backup problem och lukt frågor.