Min diskmaskin Float har fastnat

Din diskmaskin float switch kontrollerar nivån på stående vatten inuti maskinen, hålla diskmaskinen från överfyllning. Om den diskmaskin float blir fast och går inte att stänga, fyller inte diskmaskinen med färskvatten. Om flottören fastnat i stängt läge, översvämningar diskmaskinen köksgolvet.

Float syfte

En diskmaskin float övervakar vattennivån inuti maskinen. Flottören stiger med vattennivån, skicka feedback till Diskmaskinens pump att stoppa flödet av vatten in i diskmaskinen. Vattennivån kan stiga i diskmaskinen om avloppet blir igensatt av matrester tvättas bort rätter. Om avloppet täpper och vatten börjar stiga i badkaret, hindrar flottören vattnet från att nå den punkt där det flödar runt dörren och spiller ut, möjligen skada köksgolvet och rummet under köket.

Float-läge

Flottören sitter i botten av Diskmaskinens badkar. Om flottören sitter mot framsidan, beror baksidan eller mitten av den diskmaskin badkar på modell diskmaskinen. Flötet kan sitta under ett välvt lock eller det kan bli exponerade. Du måste rulla längst ner buren ur diskmaskinen tillgång flottören.

Flyta rengöring

När du kan komma åt flötet, ta bort luckan om det är installerat. Locket kan säkras genom en skruv eller en metall arm, eller det kan bara knäppa på plats över flötet, att du behöver vrida och dra upp att ta bort den. När du tar bort locket, på de flesta diskmaskiner kan du försiktigt dra upp på flottören tas bort från sitt fäste. Skrubba alla matrester på flötet, täcka, mount och andra delar som är associerade med flötet, med en gammal tandborste. När du har lossat skräp, torka bort flottören med en trasa eller pappershandduk.

Provning

Med flötet och dess olika delar ren, du kan sätta ihop flottören och testa den för att se till att diskmaskinen fyller med vatten men inte översvämning. Innan du sätter den flötet locket på plats igen, infoga flötet på dess fäste, och sedan höja och släpp flera gånger för att kolla dess rörelse. Om flötet glider upp och ner utan att tveka, ska sedan flötet fungera korrekt. Om du tycker fortfarande att flyta pinnar, titta för och ta bort eventuella hinder som hindrar dess rörelse.