Medium skugga träden för våtutrymmen

Medium skugga träden för våtutrymmen

Hundratals små och medelstora skugga träden växer bra i regniga våtutrymmen på den östra kusten av Förenade staten och inom delar av nordvästra. Dessa träd klarar sig bra i Oregon och Washington på grund av gott om årlig nederbörd. Ingen Skugga behövs under regnperioden, men täta lövverket sett på dessa träd ger tillräcklig skugga när våren och sommaren kommer.

Blommande Dogwood

Blommande dogwood träd växer väl under större delen av USA, särskilt den östra kusten. Denna medelstora träd kan växa 20 till 35 fot beroende på Art. Detta träd växer bra i områden där nederbörden är tung eftersom den är anpassningsbar. Dogwood träd har också anpassat till olika typer av jord. Växer din dogwood i väldränerad fuktig eller lerig jord. De blommor som produceras beror på vilken typ av arter. Några träd producera en blandning av vitt och rosa blommor medan andra träd producerar ljus rosa eller pastell lila Blom. Detta träd ger bra skugga i vår, sommar och tidig höst när blomman produktion är hög.

Oregon Vine Maple

Oregon vine maple är en medelstor skugga träd som växer bra i Oregon och andra delar av northwesten. Detta träd kan nå höjder på 20 till 40 fot. Bladen är gröna under större delen av året, men det visar att yellowish-guld i höst. Oregon Vine Maple är mycket mindre än andra typer av lönn träd och därför klassificeras som en medellång medelstora träd. Oregon vine lönnar gör bra i fuktig, väl avrunna bördiga jordar. Detta träd har anpassat till mindre solen under de regniga säsongerna i Oregon.

Japanse Magnolia

Den japanska magnolia är en annan skugga träd som växer bra i våtutrymmen. Detta träd liknar den blommande dogwood eftersom det producerar pastell rosa blommor på våren och sommaren. Bladen är ljust gröna och mycket större än andra små träd. De flesta bladen är minst sex inches lång. Detta träd kan växa 15 till 40 fot lång. Plantera ditt träd i väldränerad fukt rik jord.