Material som behövs för att göra en flaggstång

De material som krävs för att göra en flaggstång skiljer sig beroende på program. I mark flaggstänger är utformade för att tåla vind och direkt exponering för elementen, hus-monterad flaggstänger är avsett för tillfällig användning för. I mark flaggstänger finns permanent och house-monterad flaggstänger är lätt bort från sina fästen, som är fast monterade på utsidan av hemmet. Bygga din egen flaggstång kan vara en givande erfarenhet--speciellt när du ser den flagga vajande i vinden för första gången efter installationen.

I mark flaggstänger

Det finns många premade flaggstång paket tillgängliga på Internet från företag över hela landet. Dessa kit använder en galvaniserad metall flaggstång som är bred vid basen och smalnar gradvis överst i Polen att minska dess profil vid blåsigt väder. Tio procent av den totala längden av flaggstången är begravd i marken, så kommer du att ha det i åtanke när du söker efter en lämplig varmförzinkat metallrör för din flaggstång. Om du vill ha flaggstången att stiga ur marken 25 fot, måste 2 1/2 fot av stången begravas för att hålla den utsatta delen stabilt under dåligt väder.

Flaggstänger är monterade i marken med betong. Mängden betong som behövs beror på höjden av flaggstången, mängden vind gemensamma för ditt område och typ av jord där flaggstången kommer att begravas. Hårda, täta jordar kräver mindre betong än löst packad, sandiga jordar. Kommunhuset-inspektör kan ge dig en uppfattning om hur mycket betong att använda baserat på typen jord. Flaggstänger är inte in direkt i betong. Ett 6-tums lager av grus läggs till längst ned i hålet och en marken tillverkat av PVC (polyvinylklorid) röret, eller annat liknande material, är placerad i mitten av hålet med den nedre änden begravd i grus lager. Betongen läggs runt marken ärmen och tillåtas torka innan flaggstången är gled in i ärmen. Mängden torktid som krävs för att betongen är allmänt uppskattningsvis 24 timmar per kubik gården av betong används. Om din flaggstång installation kräver 2 1/2 varv av betong (vilket är en hel del betong), planera att låta betongen torka i minst 50 timmar innan flaggstången i ärmen.

Annan hårdvara bitar som kommer att behöva bygga en fin flaggstång inkluderar halyard (rep), rep knapar, en lightning kit, snap krokar, lastbilar (remskiva hjul) och prydnader. Maskinvaran bör installeras på flaggstången, monterad och klar att använda innan flaggstången placeras i marken ärmen. Köpa en fin, hög kvalitet flagga att gå med stången. Det finns många typer av flaggor att välja mellan inklusive amerikanska och internationella flaggor, sport flaggor, staten flaggor och militära Flaggor.

Hus-monterad flaggstänger

Hus-monterad flaggstänger är mycket lättare att göra. Allt som krävs är en metall--helst galvaniserat--monteringsfäste, polack trä eller tunnväggiga varmförzinkat metallrör, snap krokar, en flagga, en pole-end prydnad och konsolmontering fästelement. Monteringskonsolen och stången har förenlig eller installationen fungerar inte.