Master garderob idéer

Master garderob idéer

Gå in i en ren, välorganiserad garderob och att hitta allt du behöver snabbt kan verka som en ouppnåelig dröm för vissa. När du har fått din master garderob organiserad hålla det så. Alltid sätta bort objekt omedelbart på rätt plats. Hålla skor från golvet och på sina rack. Hålla objekt som inte hör, som sportutrustning, ut ur garderoben.

Hålla sig med årstiderna

Du bära inte långärmad ull tröjor en varm juli-dag så inte hålla dem i garderoben under sommaren. Byta ut säsongsartiklar och din garderob att ha mer utrymme vilket innebär att det kommer hålla ordning längre. Det gäller skor också. Badskor, sandaler och stranden flip flops slits inte i de kyliga månaderna av hösten så satte dem någon annanstans. Ge objekt en grundlig rengöring före förvaring. Luften ut torra rengjorda kläder för ett par dagar att bli av rök före förvaring. Inte lagra objekt som du har slitna, även om det har varit en gång. Din kropp oljor och svett skadar tygerna över tiden.

Ordna av typ av kläder

Sätta alla casual kläder, kläder och kvällen kläder tillsammans. Sedan ordna av typ av kläder som klänningar, kjolar, byxor, sport rockar och passar inom kategorin. Separata kostymer och sätta kjolen med kjolar och byxor med byxorna. Du kommer vara mer benägna att se nya parningar som sträcker sig dina kläder alternativ i stället för att alltid bära avskiljer tillsammans. Inom vilken typ av kläder som toppar, ordna av färg och sedan av lång ärm, kort ärm och ärmlös.

Vik om möjligt

Många objekt som tröjor bör vikas i stället hängde. Hängande tröjor drar dem ur formen. Vik jeans, T-shirts och linnen också. Hålla dessa objekt i lådor och ut ur garderoben. Eller stapla dem på hyllorna. Använd hängande garderob arrangörer för att öka mängden shelve utrymme.

Butik en gång i en stund objekt

Sätta att jul tröja, semester balklänning, formella slitage och andra objekt du bär bara en eller två gånger per år någonstans än sovrummet garderoben. Investera i en väska med dragkedja kläder och hålla dammfria objekt i ett extra sovrum, vinden eller källaren. Tuck skor och accessoarer som går med kläder i botten av påsen. Kontrollera att överallt där du lagrar kläder är ju torr och ren.

Använda väggarna

Fäst krokar och hyllor på väggarna i garderoben för att lagra bälten, sjalar och smycken du bär på en regelbunden basis. Se tillbehör kommer att påminna dig att bära dem. Hängande halsband härva inte som de gör i ett smyckeskrin. Använda baksidan av dörren för att lagra objekt också.