Marina blommande växter

Marina växter trivs i sötvatten och saltvatten miljöer i hela världen. Stjälkarna på många av dessa anläggningar, som lotusblommor och näckrosor, är inte synligt från ytan, vilket gör deras blommor verkar flyta på vatten. Andra typer av Marina växter lever helt under vattnet, inklusive Neptune sjögräs. Vattenlevande växter ge näringsämnen, skugga och en potentiella habitat för marint djurliv.

Framväxande

Framväxande växter har rötterna förankrade på basen av en damm eller floden. Men dessa blomma har höga stjälkar, så den övre delen av anläggningen och dess blomma är ovan vattenytan.

Den lotus Nelumbo nucifera, är den nationella blomman för Indien och Vietnam. Endast den lotus blomma visas på vattenytan, som om det är flytande. Bredden på lotus blomman är ca 8 inches, och det blommar under sommaren, enligt University of Florida.

Några parrotfeather växterna är under vatten, medan andra är ovanför ytan. Denna anläggning producerar små vita blommor där den parrotfeather emergent lämnar tillmäter dess stam. Enligt Washington State University är alla parrotfeather växter i Nordamerika kvinnor, så dessa växter reproducera via anläggningen fragmentering.

Underwater

Neptune gräset är en nedsänkt blommande växt. Det vetenskapliga namnet för denna Marina växt är Posidonia oceanica. Denna planta blommor är oftast gröna färg, vilket ger den namnet "Olive havet." Enligt University of British Columbia, serverar neptune gräs en viktig roll i att upprätthålla en hälsosam livsmiljö för marint djurliv.

Anubia är en undervattens växt med vita taggiga blommor. Dessa växter odlas också vanligen i akvarier. I ett akvarium miljö tål anubia olika grader av belysning och fosfat nivåer. Denna växt tillväxten accelererar med förekomsten av koldioxid, även om den kan överleva utan den.

Exotiska

När växterna växer i främmande miljöer, klassificeras de som exotiska växter. Införsel av växter till främmande miljöer är oftast av prydnadsväxter skäl.

Vattenhyacinter, eller Eichhoria återfanns, producerar lavendel eller violett kronblad och växer upp till 3 fot över ytan av vatten. Växten är Sydamerika och alla vatten hyacinter i Förenta staterna är invasiva; enligt Texas A & M University, är denna växt klassificerat som ett skadedjur. Blommande perioden är juli-September.

Blommande rush växer i hela den norra USA och Kanada, även om det är Europa och Asien. Dessa växter växer upp till fem fot. Blommande Rushs blommor består av tre stora rosa kronblad. Blommande perioden för denna växt är juni till augusti. Denna växt växer främst i sjöar och vattendrag med långsamma strömmar.

Flytande

Som namnet antyder, är flytande växter arter som flyta på en vattenyta. Dessa växter hjälpa undervattens ekosystem genom att förhindra överexponering för solljus, vilket är en viktig orsak till algtillväxt.

Gula blommande hjärtan finns i sjöar och dammar i Europa och Asien. Denna anläggning har införts i norra och Mellanvästern USA. Denna växt gula blommorna är ca 1 tum i diameter. Blommande perioden är juni-September. Gula blommande hjärtan flytande bladen har en diameter på 2 till 6 inches.

Den doftande näckros tillhör familjen Näckrosväxter av blommande växter, och dess blommande period är juni-September. Under vintern, denna växt wilts och förblir vilande tills dess blommande period. Anläggningens lämnar flyta ovanpå vattenytan och omger den doftande näckros blomma för stöd.