Majestät Palm träd Information

Född i Madagaskar, Majestät palm eller Ravenea rivularis, är liknande till queen palm och ofta ses i Florida trädgårdar. En svår växt att odla inomhus, Majestät palms kräver massor av utomhus värme och fukt att överleva.

Egenskaper

Ett av de utmärkande dragen för den majestätiska palmen är dess storlek; den växer till en högsta höjd på 40-50 fot och 12 fot i spridningen. Kröna av majestic är full av flytande, fjäder blad gröna ormbunksblad som kommer från en bred, ringmärkta stam som smalnar från basen till kronan. Blommorna på den majestätiska palmen är en ljus gul, medan frukten är rund och rödfärgad.

Vård

Majestätiska palms gör bra i varma miljöer, särskilt USDA härdighet zoner 9 till 11. Gödselmedel rekommenderas var tredje månad eller när bladen börjar vissna, vilket är ett tecken på magnesiumbrist. Gott vatten är ett måste, eftersom dessa Madagaskar infödingarna växa längs flodbäddar i naturen. Handflatan bör planteras i full eller delvis solljus och aldrig utsättas för temperaturer under 28 grader Fahrenheit.

Användningsområden

Majestätiska palms kan odlas inomhus som behållaren krukväxter, men inomhus odling rekommenderas endast för grön-bläddrade, patientens plantageägare. En av de mest spridda träd i Florida, majestätiska palms används ofta som exotiska landskap accenter.