Lummiga tropiska växter

Inte helt överraskande, är de flesta inomhus krukväxter faktiskt växter som trivs utomhus i tropikerna. Att lägga till dessa växter till din inomhus inredning ökar syre utbyte, sänker inomhus luftföroreningar och estetiskt tilltalande rum. Lummiga tropiska växter kan få dig att känna som om du solar sig på stranden i Karibien även när vädret är kallt och snöigt utanför. Vissa sorter kommer för att förbättra din familjs hälsa och humör, samtidigt skapa en vacker bostadsyta.

Lady Palm

Lady palm är en av de vanligaste tropiska krukväxter tillgängliga. Denna lilla palmträdet med solfjäderformade blad kan förändra ett rum med sin höjd och radiance. Det är mycket anpassningsbar, behöver lite ljus men som inte kräver direkt sol. Som sådan en enkel anläggning för att underhålla, du ofta hitta lady palmer till salu på Lowe's, Home Depot eller andra hem butiker.

Fräkne ansikte, Polka-Dot växt

Den fräkne ansikte, prickiga växt, eller Hypoestes, är en annan vanliga och ovanliga tropisk krukväxt. Dess mörka bladen bära rosa fräknar med många avvikelser i färg hela arten. Hypoestes behöver vissa odlingsförhållanden att frodas. Det kräver direkt solljus, temperaturer över 50 grader Fahrenheit och regelbunden vattning. Planteringsjord Hypoestes i porös jord med torv och ruttnande organiskt försäkrar god filtrering och näringsämnen.

Peace Lily

Fred Lilja är en av de få tropiska krukväxter som bär blommor. Den kännetecknas av sin seg, breda blad och visar en singular skjuta med en vit Lilja blomma. Det anpassar sig väl till låga ljusförhållanden, därför trivs med lite omsorg i ett hem eller kontor inställning. Fred liljor är växter som lever skogsmarken i deras naturliga miljö i tropikerna

Ficus

Ficus växter och träd är mycket vanligt förekommande i kommersiella områden. Känns igen av deras mängd blad och små träd-liknande grenar, kan ficus bli relativt stor. Det tenderar att propagera i ljusa, indirekt solljus och gör bäst med torr jord mellan vattningarna. Men när en ficus har hittat sin plats, försök inte att flytta den. Dessa växter blir petiga med omlokalisering.