Lösningen att bli av med loppor

Lösningen att bli av med loppor

Loppor är obeveklig skadedjur. Om du ser en loppa, är chanserna bra kommer du snart att se många fler. De biter människor och husdjur och låta kliande, irriterande fläckar på huden. Traditionella metoder för att bli av med loppor har krävs tunga användning av kemikalier. Lyckligtvis finns det naturliga rättsmedel för att bli av med loppor.

Hem behandling

Behandla ditt hem samt din sällskapsdjur till effektivt bli av loppor. Om din sällskapsdjur har varit loppa skyddas och behandlas och hemmiljön inte har haft någon behandling, kommer loppor tillbaka snabbt. Hemmiljö bör hållas rena. Regelbunden dammsugning och rengöring med en naturlig vinäger spray bör hålla loppor i schack. Om du redan har en loppa angrepp, strö golv och mattor med Borax och kiselgur. Låt blandningen sit och sedan dammsuga. Dammsugarpåsar eller innehållet ska kasseras omedelbart utanför hemmet. Loppor kan är små och enkelt fly påsen och avveckla tillbaka i hemmet. Alla sällskapsdjur bedding bör tvättas i varmt vatten regelbundet. Stoppade möbler och fönster behandlingar bör vacuumed.

Gård

Strö kiselgur runt din gård och trädgård. Denna naturliga produkt består av små vassa Taggar som tränger på utsidan av en loppa kropp. Loppan kommer att bli uttorkad och dö. Nematoder är också ett bra komplement till din trädgård. De är mikroskopiska larver som äter loppa ägg. De förökar sig snabbt och därför endast ett litet program som behövs. Hålla din katt inomhus, alltför. Innekatter är mindre benägna att ha loppor än katter som tillbringar tid utomhus.

Grooming

Skaffa din sällskapsdjur med en regelbunden grooming rutinen. Detta gör att du kan övervaka dem för loppan och fästingen och stoppa problemet innan den sprids. Vid första tecken på loppor, brudgummen med en loppa kam att fånga någon loppa ägg gömd i pälsen. Bada din sällskapsdjur i varmt vatten. Innan bad, våt deras nacken och tillämpa tvål. Skapa en stor ring av SÅPLÖDDER runt halsen. Detta förhindrar lopporna från rubrik till den sällskapsdjur huvud att dölja. Speciella flea schampo är inte nödvändigt. Dawn maträtt-tvätt vätskan rekommenderas ofta en loppa bad. Växtbaserade schampo, särskilt de med citrus, är också populära som loppa avskräckningsmedel. Citronella, ceder och eukalyptus tillsatser är också kända anti loppa rättsmedel. En apple äppelcidervinäger skölj kommer att hålla framtida loppa infestations av förekommande.

Utfodring

Mata ditt husdjur en hälsosam kost. Undvika av låg kvalitet sällskapsdjur. Ett sunt daltar är mindre sannolikt att ingå avtal loppor. Lägga till små mängder av vitlök i hundens mat. Detta rekommenderas inte för katter som vitlök är en känd toxin för felines. Sätta äppelcidervinäger för din pet's vatten. Smaken är oattraktiv mot loppor. Blanda jäst i din sällskapsdjur mat. Detta kommer att fungera för både hund och katt. 1 tsk per dag för katter och små hundar är tillräcklig. För större hundar, bör 1 msk tilläggas.

Varning

Eteriska oljor är ofta rekommenderas att slaget loppa infestations. Många av dessa oljor är skadliga för katter. Kolla med veterinär innan du använder några oljor på eller runt din katt.