Lösningar för förvaring av barnens gård leksaker

Lösningar för förvaring av barnens gård leksaker

Lagra dina leksaker ordentligt förbättrar utseendet på din fastighet genom att städa upp röran av gården leksaker på din gräsmatta. Artikelinförsel leksaker i ett garage som hindrar dem från att bli stulen eller skadad. Det finns många olika sätt du kan hålla utomhus leksaker artikelinförsel. Större leksaker förvaras bäst i omfattas byggnader och mindre leksaker hålls bättre på en veranda område där de kan lätt nås med dina barn.

Garage

Du kan lagra utomhus leksaker i garaget att hålla dem prydligt organiserade. Saker som en cykel eller skateboard borde kunna passa in i garaget lätt. Om det finns ledig plats i ditt garage, avsätta ett område för utomhus leksaker som leksak jeepar, traktorer, grävmaskiner, skyfflar och hinkar. Om du har mindre leksaker, placera dem inuti behållarna och märka dem så att du vet vad som finns i dem utan att öppna dem. Om du har en pool med många pool föremål som flyter och andra vatten leksaker, placera dem prydligt nära din pool i behållarna.

Plasttäckning

Du kan täcka cyklar, trehjulingar och pedal leksaksbilar med stora plasttäckning. Banden är användbara för att säkra beläggningen till marken. Då kan inte det blåser bort eller utomhus leksaker att bli blöt. Placera utomhus leksaker på sidan av en veranda eller i den bakre delen av en carport att hålla dem ur vägen och också lägga undan prydligt.

Utomhus förvaring byggnader

Utomhus förvaring byggnader, kan såsom skjul, du placera många utomhus leksaker bort prydligt. Dessa utomhus lagring byggnader är användbara när du lagrar ridning och andra stora leksaker. Du kan också placera leksaker i lådor och sätta dem i en utomhus byggnad.

Veranda

En utomhus veranda är också ett trevligt ställe att hålla utomhus leksaker lagras. Lagerplatser kan installeras i den utomhus verandan för andra utomhus leksaker som ska lagras i dem. En utomhus veranda som täcks också hjälper till att hålla leksaker från att bli våt eller skadad.