Logga Splitter projekt

Logga Splitter projekt

Har du en vedklyv, letar du förmodligen en bra avkastning på den mycket tunga investeringen. Medan att ha en vedklyv för hemmabruk kan mer än gör för kostnaden för att köpa en, kan du alltid står att tjäna lite extra pengar på det. och verkligen pressa all användning du kan ut av den. Plus får detta arbete du utanför och arbetar med händerna utan att vara för beskattning.

Sälja ved

Sälja ved. Detta är det enklaste sättet att göra det mesta av din vedklyven. Medan detta kan vara ett mycket bra sätt att tjäna pengar, inte gå överbord först. Det bär vissa risker som du inte kan få tillbaka de pengar du investerar i att köpa odelade ved. Börja med en liten mängd post tecken runt stan och hoppas att du kan få priset du frågar.

Advertising Split trä

Annonsera online om du inte flyttar din trä snabbt nog. Craigslist är en stor resurs för människor som försöker lasta sina grejer och göra några pengar i processen. Det finns förmodligen massor av människor i din stad söker split ved, men kanske de såg bara de tecken som du har lagt upp. Reklam på nätet kan verkligen hjälpa dig flytta split trä, och det kan hjälpa dig att hitta återkommande kunder.

Ved uppdelning för uthyrning

Erbjudande att dela ved för en avgift. Detta medför mycket mindre risk, men också begränsar din marknad. I det här fallet måste dina kunder själva har ved, kunna flytta det till din splitter, vänta för dig att dela och vara villig att dra tillbaka. Det är mycket att be någon som betalar för en tjänst. Alternativt kan du föra dem split loggar, ta deras odelade loggar och en monetär kicker för dina tjänster.

Volontär din vedklyven

Dela upp trä gratis. Om dina grannar har en hög med ved som behöver dela upp, och du har en splitter, skulle det vara mycket typ av du dela deras ved gratis. De kommer definitivt att uppskatta vänlighet, och de kommer att tänka mycket på dig. Medan du inte bör förvänta sig att kan de besluta att återvända din vänlighet på något sätt senare.

Rättsliga problem

Flytta aldrig ved över statsgränser. Det är inte ditt fel om träet får du har någon slags svamp eller parasit utanför din kontroll. Men det är ditt ansvar att försöka innehåller det problemet. Om du flyttar ved långa sträckor, kan dessa svampar, sjukdomar och parasiter flytta in mer skogar och infektera fler träd. Träden i ditt område kan ha byggt upp ett försvar att svampen, men träden i andra områden kanske inte har något försvar till det nya hotet. Flytta ved kan förstöra skogarna och störa ekosystemen. Det är helt enkelt oansvarigt, och vanligtvis olagligt.