Lista över Ohio träd

Lista över Ohio träd

Ohio är känd för en mängd träd. Många typer växer bra i regionen, som har ett vanligtvis tempererat klimat, liggande, som det gör, i zonen fuktigt kontinentalt. De som vill plantera en mängd träd i en Ohio landskap befinner sig med många alternativ.

Fruktträd

Flera typer av fruktträd växa lätt i Ohio. De bäst anpassade till klimatet i staten är päron, äpple, Europeiska plommon och syrliga körsbärsröda trees. Persika, nektarin och aprikos träd kan också odlas i Ohio, men med större svårigheter. Dessa träd är inte riktigt lika härdiga och ofta falla för sen vårfrost. Endast de mest kunniga och patienten trädgårdsmästare bör överväga att plantera och ta hand om dessa typer av träd i sådant ibland fientliga klimat.

Gul Buckeye

När de flesta tänker på Ohio och träd, är den gula buckeye först som kommer att tänka. Som kan förväntas, eftersom Ohio kallas Buckeye staten. Den gula buckeye (Aesculus flava) växer i hela staten och känns igen av de stora, bruna nötter kallas buckeyes det droppar i höst, men också av dess varumärke blad. Träden dubbla som både skugga och prydnadsträd och växa till att bli ca 75 fot lång och 40 fot bred, enligt Ohio State University.

Boxelder

Boxelders (Acer negundo) förekommer i hela Ohio, enligt Ohio State Department of Natural Resources. De är mest framträdande på landsbygden, men de kan också hittas i försummade tätorter eller i parker. Trädet gör bra i många typer av jord och fukt nivåer. Den växer snabbt och används ofta i områden där erosion frågor. Den mognar till en höjd av omkring 30 fot och en spridning av 40 fot.