Lista över mätverktyg i huset

Lista över mätverktyg i huset

När du slutar och överväga hur många mätverktygen finns i en genomsnittlig hem, är det något fantastiskt. Mätverktygen används för levande och döda föremål, och de används för allt från kläder, mat, väggar och golv till den mänskliga kroppen.

Måttstock

En måttstock mäter tre fot, motsvarande 36 inches. Måttstockar är gjord av trä eller stål. De är vanligen används för att mäta golvytor, draperi, baseboards och väggar.

Sömnad måttband

Ett sömnad måttband är vanligen tillverkade av en plastad duk. En vanlig sömnad måttband går upp till 60 tum. Avlopp och konsthantverkare använda tejpen att mäta tyger och mönster för kläder till de värden, och att göra andra typer av hantverk.

Stål måttband

Ett stål måttband är ett verktyg av handeln av hantverkare, gör det själv villaägare och hem reparation proffs. Ett stål måttband markerar av inches. De flesta mäta band kör in genom att klicka på en knapp och nafsa tillbaka inne i en metall- eller inhysa enheten.

Rak kant linjal

En rak kant linjal används när mätningarna måste vara exakt. En rak kant används i hem trä butiker, av konsthantverkare, hem förbättringsprojekt och för arkitektoniska och grafik projekt. Raka kanter är tillverkade av aluminium stål och har mått kallas "kalibrering" i tum på ena sidan och i centimeter på andra sidan. Raka kanter är tillverkade av stål och ger användaren med den stabilitet som behövs för att göra markeringar på att vara mätt. Några stål linjaler har ett cork lager på botten för extra stabilitet och vattenmotstånd.

Medicinska termometer

En termometer är används för att mäta den inre kroppstemperaturen hos en människa eller djur. Vanligaste termometern ges oralt och läsaren söker en temperatur som är 98 grader Fahrenheit. Om temperaturen är under eller över att läsning, kan vårdgivaren ha orsak att rådfråga en läkare. Rektal termometrar används på spädbarn, som kan kväva eller inte kunna manipulera en muntlig termometer.

Kök mätinstrument

En köttermometer är isatt i kokta fjäderfä, kött och lamm att se till att maten är lagad på ett adekvat sätt. Livsmedel som inte är genomkokt riskeras ätare för bakteriella sjukdomar.

Kockar använder mätning koppar och skedar att noggrant mäta rätt mängd ingredienser för att förbereda recept. Mätning koppar och skedar som används för flytande eller fasta ämnen som vatten, olja, mjöl och socker. Mäta skedar används för mindre mätningar.

En timer är oftast används i kök. Timern kan vara ett fristående instrument eller ett tillbehör. Instrumentet mäter tid i sekunder, minuter och timmar. Många apparater som ugnar, kaffebryggare och mikrovågsugn har inbyggda timers.