Lista över inhemska vilda blommor i Tennessee

Tennessee inhemska växter dra av trädgårdar på många olika sätt, enligt Tennessee exotiska Pest växt rådet. Infödingarna minska erosionen, förbättra vattenkvaliteten, främja biologisk mångfald och hålla invasiv icke-infödingar i schack. När upprättats infödda wildflowers kräver nästan inget arbete alls: de behöver lite vatten och är pest - och sjukdomsfri. De ger också mat och husrum för inhemska och nyttiga insekter.

Temyntor

Temyntor (Monarda fistulosa), lockar bin, kolibrier, fjärilar och andra pollinatörer. Den växer 2 till 3 fot lång och dess blommor finns i varianter av rosa, blå-violett, lila och rött. Denna perenn tenderar att ta över trädgården, så dela upp det på våren. Odla temyntor i full sol eller halvskugga. Som många infödda, temyntor är torka-toleranta och kunde utveckla rotröta om marken blir våt. Men om marken är alltför torr och luftcirkulation är dålig, kan det utveckla mjöldagg och rost. Temyntors blad används för att göra te och potpurri och dess blommor används ofta i torkade arrangemang. Temyntor kallas också bergamott och horsemint.

Baptisia

Baptisia australis blå falsk indigo, eller tål torka och magra jordar, och tar full sol och halvskugga. Dess blommor är blåaktig lila och påminner om Lupin. Anläggningen producerar attraktiva svart seedpods som en gång användes av barn som skallror, enligt Missouri botaniskaträdgården. I naturen växer den i rik skog, snår och längs strömmen. För hem trädgårdar, använda plantskola förrätter; Det tar år att fastställa när odlas från frö. Baptisia har inga allvarliga angrepp på eller sjukdomar problem, och det har tendens att utveckla en öppen, buskiga ser. Detta kan undvikas genom putsning eller klippning bladverket efter blomningen, men det kommer att eliminera seedpods. Andra inhemska Baptisia arter är B. alba och B. bracteata.

Spiderwort

Spiderwort (Tradescantia ohiensis) är en knähöga prairie blomma som visas i slutet av våren och försommaren. Namnet "spiderwort" kommer troligen från dess trögflytande sap; dess sentimental kvaliteter gav nog det smeknamnet "ko dregla," enligt Great Plains Nature Center. Varje stam producerar mer än 20 Blå Blom, men blommorna lever endast en morgon. Stjälkar, blad och blommor av växten är ätliga och används i grytor och sallader. Spiderwort kan hittas i plantskolor, och det är lätt förökas genom sticklingar eller frön. Förväxla inte infödda spiderwort med tropiska spiderwort (Commelina benghalensis), som är invasiva i många södra staterna, enligt Great Plains Nature Center. Särskilja inhemska sorten av dess gräsliknande blad; tropiska spiderwort har ovala blad med röda hårstrån på Spets och leaf skidan, säger U.S.Department för jordbruk.