Leveling en toalett

Leveling en toalett

Ta dig tid att nivå en toalett när du installerar den. Detta bidrar till förbifartsleden framtida problem, såsom toalett gunga, som kan äventyra vax ringen under bunken. När ringen äventyras, måste du lyfta toaletten och installera en ny vax ring, annars avlopp gaser och vatten kommer att läcka mellan toaletten och golvet. Om toaletten installeras redan och du märker det gunga, nivå på toaletten utan att lyfta den, så länge det finns inga tecken på en vattenläcka under det efter du spola, och du inte luktar de irriterande avlopp gaserna.

Instruktioner

•Sätt i händerna på toaletten skål, och rock det fram och tillbaka. Rock det försiktigt, utan mycket kraft, eller du kommer att äventyra vax ringen undertill. Titta på botten av skålen och pinpoint där det är något som tas upp av badrumsgolvet.

•Skruva ur metall nötter på garderoben bultar på basen av toaletten, med hjälp av en skiftnyckel. Detta gör något mer plats att infoga shims under bunken.

•För en plast toalett shims mellan basen av skålen och golvet, på den plats där basen är från golvet när du klippa skålen, att utjämna det.

•Placera en snickare nivå ovanpå skålen, kommer från framsidan av skålen på baksidan. Lägg till plast shims under skålen, om nödvändigt, att göra det nivå. Placera snickarens nivå på skålen, går från sida till sida. Lägga till shims i några ställen som behövs för att göra den skål.

•Dra nötter på garderoben bultarna i toaletten bas, med hjälp av din hand. Växla mellan varje mutter, använda skiftnyckeln, till slut skärpa dessa. Inte hårt, eller du kan knäcka toalett basen.