LDS mat pappersförvaring

LDS mat pappersförvaring

De kyrka av Jesus Kristus av sista dagars heliga rekommenderar sina medlemmar, samt alla andra som är intresserade, att förbereda för katastrofer eller hårda ekonomiska tider genom att inrätta en home livsmedelsförsörjning lagring.

Tre månaders leverans

En tre-månaders leverans föreslås som en grundläggande mat lagring kvantitet. När du bygger din livsmedelsförsörjning, kontrollera att du använder livsmedel som är en del av dina vanliga måltider. Ett enkelt sätt att göra detta är att köpa en extra kan eller burk under din vecka livsmedelsbutiker shopping, snarare än att försöka köpa en hela lagring leverans på en gång. Se till att du roterar genom din mat leverans varannan månad så att det inte förstöra eller blivit inaktuella.

Dricksvatten

Förutom mat, se till att du spara dricksvatten om kranvatten blir förorenad eller otillgängliga. Använda härdiga, okrossbar behållare som plastflaskor. Lagra dina vatten svalt mot solljus.

Långsiktig förvaring av livsmedel

När du har etablerat en tre-månaders leverans av förvaring av livsmedel, öka din lagring tills du har tillräckligt för ett år. Krampa objekt kan innehålla vete, ris eller bönor som dessa poster kan lagras under en lång tid med lite nedbrytning.