Lätt packning Tips för att flytta

Lätt packning Tips för att flytta

Rörliga dag kan vara en spännande, men ibland stressande, erfarenhet. Du kan minska stress och förlust eller brott på dina objekt genom att anställa några bra packning tips. Skriva en lista över några viktiga förpackningsmaterial att ha till hands innan du börjar packa. Förbereds och tänka framåt kommer att fungera till din fördel och spara tid och pengar.

Rörliga material

Packning tid är inte tid att snåla på material som behövs. Köpa kvalitet permanenta märkpennor, stadiga lådor, förpackningstejpen, bubbelplast och frigolit jordnötter för förpackning.

Tunga på botten

Pack med de tyngsta artiklarna längst ned på rutorna. Detta blir användbara även för sturdying ljusare objekt i rutorna toppar. Försök inte, till exempel att packa en hela napp av böcker. Detta kommer bara överbelasta rutan. Göra, men använder en ordbok eller en stor bok i botten av en låda och sedan packa lättare, mer känsliga föremål ovanpå den. Detta kommer att hjälpa sprida ut vikten av böcker och tillåta böcker att hjälpa stadig mer känsliga objekt.

Märkning System

Märk alla rutor på lämpligt sätt. Till exempel använder en permanent marknad och etikett en låda, "Dan's Closet filer" eller "kök koppar med tefat." Inte märka rutorna med etiketter som "Dans sovrum Stuff" eller "Kök objekt." Det är effektivare att ta en stund att märka rutorna med exakt vad som finns i dem, så att när du kommer till den nya platsen, du inte kommer behöva skicka ut ett Sök parti för kaffepannan.

Packning Breakables

Pack breakables noga, dubbel-insvept i bubbelplast eller tidning. För rätter eller glasvaror, rulla dem i några ark av tidningen. Du kan också svepa breakables i kläder, lakan, bordstabletter eller handdukar för extra stoppning.

Låda för ny plats

Packa en separat låda för den första natten på den nya platsen. Enligt flyttar Online, bör detta fält innehålla en ficklampa, en förändring av kläder för alla i hemmet, varje persons tandborste och tandkräm, receptbelagda läkemedel, en verktygssats, en uppsättning av rena lakan för varje säng, en handduk, snacks, drycker, blixtlåsförsedda plastpåsar, plast bestick, papperstallrikar, toalettpapper, toalettartiklar, soppåsar och smärtstillande. Om du har barn, kan du också inkludera en bärbar DVD-spelare, DVD och åksjuka medicin.

Röran: Två års regeln

Enligt Collins utveckling Online, flytta inte något skräp som du har haft i förvaring i din vind, källare, garage, garderober eller kasta om du inte har använt det under de senaste två åren. Donera den till en välgörenhet sparsamhet butik, en granne eller en kyrka, eller kasta bort. Detta sparar tid och pengar genom att inte flytta objekt som du inte använder.