Larm säkerhet Installation & utbildningar

Larm säkerhet Installation & utbildningar

Larm säkerhet tekniker finns personer som installera, programmera, underhålla och reparera security system ledningar och utrustning, enligt US Department of Labor's Bureau of Labor Statistics. Den genomsnittliga årslönen för dessa yrkesgrupper i maj 2009 var $39,830, rapporterar Bureau of Labor Statistics. Utbildning i larm säkerhet installation och underhåll kräver uppmärksamhet på detaljer.

Diplom

Individer som är intresserade att ange larm installation och underhåll säkerhetsbranschen kan slutföra en Diplomutbildning som varar ett år eller mindre på en teknisk skola. Studenter i allmänhet behöver en gymnasieexamen eller GED komma in en teknisk skola. Dessutom larm systemtillverkare och återförsäljare erbjuder utbildningsprogram. Industrigrupper inklusive elektroniska Security Association (ESA) faktiskt ge skolgång i video övervakning och åtkomstkontroll också. Automatiska brandlarm Association (AFAA) erbjuder också utbildning i handeln. Allmänhet finns inga förutsättningar för att få i dessa typer av program.

Lärlingsutbildning

Utbildning i larm säkerhet installation och underhåll är också tillgänglig via lärlingsutbildning. Lärlingsutbildning kombinera klassrumsundervisning med betald, praktisk utbildning. Lärlingsutbildning kräver inte nödvändigtvis sökande att har en gymnasieexamen eller GED. Dessa träningsprogram brukar vara fyra till fem år och betala början studenter ungefär hälften av vad en arbetsgivare betalar en gesäll i fältet. En elevs lönerna öka som han får mer erfarenhet.

Kurser

Klasser i ett larm säkerhet installation och underhåll träningsprogram omfattar ämnen som elektriska teori för konstruktion, kraven i den nationella elektriska kod (NEC) och kommersiella ledningar information. Eleverna också lära dig om säkerhet i hemmet automation, installera kameror och hantera säkerhetsprojekt. Kurser som fokuserar på brandlarm dessutom granska hur man placera Rökdetektorer, information om automatiska sprinklers och låg spänning grunderna.

Certifiering

Utbildning i larm säkerhet installation och underhåll förbereder eleverna att vara certifierade genom organisationer som ens genom att skicka en examen. Typer av certifieringen omfattar de för en certifierad larm/säkerhet tekniker, certifierade system integrator eller certifierad servicetekniker.

Dessutom kan brandlarm installatörer certifieras genom det nationella institutet för certifiering i Engineering teknik (NICET). Det finns certifikat för automatisk sprinkleranläggning layout provning och besiktning, brandlarm testning och vatten-baserade system. Certifieringen är frivillig, förbättrar det en professionell sysselsättningsmöjligheter inom denna industri om hon är godkänd. Vissa larm systemtillverkare erbjuder även certifieringar till yrkesverksamma som vill installera och underhålla sina produkter.