Landskapsplanering Idéer för lite utanför området med en brand & Lounge

Landskapsplanering Idéer för lite utanför området med en brand & Lounge

Kombination med lounge möbler, skulle kunna en utomhus eldgrop fungera bra i ditt landskap om dig och din familj njuta tillbringa tid runt om en avfyra. Brand gropar kan du spendera tid utomhus i höstsäsongen eftersom värmen från elden bryter kylan av höst kvällar. Om utrymmet är ett problem i din trädgård, kan du designa eldgrop att arbeta med andra landskapselement eller dölja det när inte i använda.

Upp-cykling

Gröna levande är en viktig standard för många människor. Om du följer denna filosofi i ditt eget liv, bör du överväga "up-cykling" används material för att göra din eldgrop. Förutom att göra ny användning av skräp, kan du spara lite pengar på byggmaterial. Objekt som metall fälgar eller runda handfaten av träkol grillar kan lätt användas som brand gropar. Dessa objekt är inte mycket stora, så du inte behöver ett stort utrymme för denna eldgrop. Helt enkelt gräva ett hål i marken tillräckligt stora för objektet som ska passa in och ordna stenar eller block runt gropen för att hindra elden från att spridas. Återvinn oönskad styrelser till hem-tillverkade bänkar för lata och du har ett mysigt område för avkoppling av en öppen låga.

Inbyggd i uteplats

Om du har eller planerar att installera en uteplats, kan du bygga en eldgrop i golvet uteplats. Se bara till att du väljer en plats som är tillräckligt långt borta från huset att gnistor kol inte kan starta en villabrand. Gropen är i huvudsak ett hål kantas av sten i mitten av pation. Toppen kan vara nivå med uteplats yta eller kan det finnas tegelstenar eller stenar placeras runt kanten till accent dess syfte. För salongen, skulle Betongbänkar ordnade i en cirkel se elegant och ger den perfekta plattformen för rostning marshmallows eller starta en konversation. Däck planters används som container trädgårdar för växter kan placeras runt sätena för att ge området en ekologisk känsla. För att spara utrymme på din uteplats för små områden, kan du placera din uteplats matbord över gropen för att dölja det när inte i använda.

Eldstad utomhus

Många husägare väljer för att installera eldstäder i sina landskap; Detta kan vara den perfekta landskapsplanering lösning för ett litet område som tar emot lite ljus för växtligheten. Till skillnad från öppen eld gropar levereras lågtemperatur komplett med skorstenar att vägleda rök från gästernas ögon. När man bygger en eldstad utomhus, Använd en sten eller tegel material som samordnar med resten av ditt hus och/eller uteplats så att flödet i hela landskapet. Som sittplats, kan du ordna en uteplats konversation uppsättning framför den öppna spisen eller för en verkligt organiska lounge, bygga en egen sten bänk med utsikt över den öppna spisen. Bänken kan fungera som en stödmur för ditt landskap; sådan smart användning av designfunktioner i litet landskap är det bästa sättet att maximera utrymme.

Avskild eldgrop

Om du föredrar att hålla elden så långt bort från ditt hem som möjligt, kan en avskild eldgrop vara rätt för dig. Du kan göra en funktionell eldgrop i så lite som 10 kvadratfot. Du kan välja en förhöjd eller marknivå eldgrop; beroende på vilket som passar bäst din familj. Utse ett område av din trädgård som är fritt från låglänta grenar och långt bort från intrång av grannar röster. Skär en cirkel av din gräsmatta runt gropen och fyll i den kala smutsen med sand eller dekorativa stenar. Detta hjälper till att hindra spridning av brand om några kol bör fly gropen. Importera stora stenar att använda som sittplatser istället för stolar för att göra upplevelsen känns mer som camping. Brandsäkra landskapsarkitektur detaljer du kan lägga till inkluderar sten statyer, som små djur eller fågelbad. Du kanske också vill lägga till en rustik bin eller rack att stapla ved.