Landsbygdens postlåda lagar

Landsbygdens postlåda lagar

Förenta staterna Postal Service (USPS) anger reglerna för postlådor i landet. Det skilja inte mellan landsbygdsområden och stadsområden, men den har normer som alla postlådor måste uppfylla. USPS kunder ansvarar för inköp, installera, underhålla och ersätta sina postlådor enligt bostads postlåda standarder.

Postlådor

US Postal Service säljer inte postlådor, men det kräver att postlådor är godkända av USPS. Många varuhus, hem förbättring butiker och online återförsäljare säljer postlådor som bär det postverkets godkännande. Om du bygger din egen eller köpa en egen design som inte har godkänts, kan du ta den till din lokala postmästare-kontrollera att det uppfyller USPS standarder.

Installation

När du installerar postlådan, bör längst ned i rutan vara 41 till 45 inches ovanför vägbanan om väg- eller bromsa inte tillåter det. Om så är fallet, kontrollera med din postmästare innan du ändrar platsen för rutan. Leta upp brevlådor på höger sida där transportören driver. Leta upp postlådorna på motsatt sida av vägen endast om det finns ingen trafik fara och inga lagar skulle brytas om flygbolaget driver på vänster sida av vägen. Uppsättning postlåda dörren tillbaka 6 till 8 inches från trottoaren eller väg kanten.

Postlåda inlägg

Postal mottagare är ansvarig för installation av inlägg och underhålla dem. USPS säger att hålla snyggt, och de måste vara starka nog för postlådan. Idealiskt, USPS säger att montera inlägg så de böja eller falla bort om de får träffas av ett fordon. Postgången påminner också om att postal mottagare är ansvarig för att hålla en tydlig väg till brevlådan så bärare kan leverera mail "säkert och smidigt."

Andra politikområden

USPS säger att skriva namnet på din box i brev minst en tum hög. Om din box har ett lås, måste USPS godkänna den. Du kan inte sätta reklam på rutan eller dess support post. Bifoga en dagstidning leverans låda till brevlåda post så länge det inte stör postutdelning eller sträcker sig över framsidan av postlådan.