Lågt flygande gräsmatta insekter

Din gräsmatta är en passande livsmiljö för många typer av insekter. Det har otaliga dölja utrymmen för rovdjur att kringgå eller bakhåll intet ont anande vristerna. den är full av mat för växtätande och köttätande insekter; Det är en effektiv inkubator av insekt ägg, och det är en mysig plantskola för att utveckla unga buggar. Gräsmattor hysa flera lågt flygande insektsarter. Vissa är bra, medan andra skadedjur.

Gräsmatta skadedjur

Små, svarta och gula frit flugor lägger ägg i en gräsmatta, och deras larver livnär sig på torv. Liten, tråkig-färgade malar med snoutlike projektioner flyger över gräsmattan i skymningen samtidigt deponerar ägg. Dessa ägg utvecklas till sod webworms, som livnär sig på gräsmattan, lämnar bruna fläckar. Insekter som ser ut som jätte myggorna flyger över din gräsmatta är crane flugor. Vuxna är ofarliga, men deras larver är vanliga gräsmatta-äter skadedjur. Friska gräsmattor kan tolerera frit flugor, webworms och crane flugor. Om en infestation av crane flugor och webworms är svår, kan sedan parasitiska nematoder (Steinernema spp.) tillämpas på gräsmattan för att rikta båda skadedjur. Enligt instruktionerna produkt för att blanda och använda nematoder behandlingar. Typiska blandningar behöver blanda 1 tsk av nematoder koncentratet i 1 gallon vatten. Spraya gräsmattan med blandningen under omskakning ständigt sprutan för att upprätthålla en jämn fördelning av nematoder. Hålla gräsmattan fuktig för nästa vecka för den nematoder fulla verkan.

Hjälpsamma rovdjur

Vissa insekter flyger lågt över en gräsmatta att leta efter andra insekter att äta. Stora, håriga scoliid getingar söka en gräsmatta för larver som att lägga ägg. När getingen Äggen kläcks, äter larverna larver, bidrar till att minska antalet dessa skadedjur. Mindre parasitic Getingarna riktas mot flera typer av mjuk arbetsföra gräsmatta skadedjur. Nyckelpigor, å andra sidan, ofta flyga över och bor i gräsmattor, där både vuxna och larver utgör foder på växtätande bladlöss och andra buggar. För att bibehålla friska populationer av nyttiga insekter, undvika att använda insektsmedel på din gräsmatta.

Bita skadedjur

Myggor och bita Knott, brukar kallas "no-see-ums," är bland de bitande insekter som flyger lågt. Vuxna myggor flyga över och ta skydd i en gräsmatta och andra lövverk. Kontroll gräsmatta myggor genom att ta bort alla objekt som ansamlas stående vatten. dessa poster ingår fågelbad, leksaker, däck och rännor. Bita Knott är mindre än 1/16 tum lång och tillfoga ett smärtsamma bett. Som myggor föder de i fuktiga områden. Klä i en långärmad tröja och långa byxor är det bästa försvaret mot bita Knott.

Ofarliga gräsmatta buggar

Thrips--små insekter med fyra fransade vingar--ofta flyga över gräsmattor men skadar inte dem. Du kan också märka olika flyga arter i din gräsmatta, men de är inte typiskt gräsmatta skadedjur eller rovdjur. När du flyger, de brukar vara forskande för en mat eller äggläggning källa, som fallna frukt, spillning djur eller små, döda djur.