Lagring Home Office idéer

Lagring Home Office idéer

Hemmakontor lagring verktyg hålla rummet snyggt och organiserat. Har du lättare att hitta de artiklar du behöver. Rummet visas också större eftersom allt är i sin egen plats. De hemmakontor lagring alternativ varierar i pris, stil och storlek beroende på dina behov och din budget. Ta dig tid att bedöma de objekt som du lagrar i hemmakontoret att välja den bästa lagringen för dig.

Hyllorna

Vägghyllor är en enkel lagringslösning för ett hemmakontor. Hem förbättring butiker säljer hyllor i många olika längder, storlekar och stilar, så att du kan hitta ett alternativ som passar ditt space. Du kan också göra din egen enkla Vägghyllor med en styrelse och L parentes. Måla eller färga hyllan för att matcha din inredning. Hyllorna rymmer korgar, lådor, förvaringslådor, lådor och andra objekt som du vill lagra i hemmakontoret.

Tydlig burkar

Glasburkar kan du direkt se vad som finns inuti. Detta gör att lokalisera objekt mycket enklare. För ett billigt alternativ, lagra upp baby mat burkar och större mat burkar att hålla saker såsom Gem, pennor, markörer och gummiband. För en mer samordnad, elegant utseende, köpa matchande glasbehållare från ett hantverk eller kök butik. Burkarna ser trevligt ordnat på Vägghyllor. Du kan också spara hyllutrymme genom att burkarna till botten av hyllan. Hålla fast locket till undersidan av hyllan. Du kan enkelt skruva burken av och på locket när du behöver något inuti.

Arkivskåp

Arkivskåp är en stapelvara för office organisation. De tillåter dig att sortera och organisera pappersarbete att hålla allt prydligt lagras. Du kan lätt hitta papper du behöver med en stark arkivskåp organisation system. Du hittar en mängd arkivskåp i de flesta kontor leverans butiker. Besluta hur många lådor du behöver innan du går till affären. Också mäta tillgängligt utrymme så du inte köper en enhet som är för stor.

Trasa lagerplatser

Trasa lagringsbehållare är ett annat alternativ för hemmakontor lagring. Fyrkantiga lådorna gå lätt på hyllorna. Du kan lägga till en etikett på framsidan av lådorna så du snabbt kan hitta objekt. Lagerplatser finns i olika färger, vilket gör en färgkodad organisation systemet lätt att skapa. Utse en annan färg för varje typ av objekt du lagrar för att enkelt hitta det du behöver.

Låda avdelare

Låda avdelare kan du lagra och ordna objekt i hemmakontor lådor. Du kan köpa låda avdelare i butiker som säljer bostaden organisera verktyg. Ett annat alternativ är att skapa din egen låda avdelare med små bitar av trä. Skär trä till rätt storlek baserat på hur du vill dela upp lådorna. Limma eller spika avdelare i lådorna.

Multifunktionella möbler

Använda multipurpose möbler på ett kontor ger dig ytterligare lagringsalternativ. En bänk för sittplatser som öppnas upp till avslöja lagring fungerar bra i ett kontor. Du kan lagra office objekt inuti bänken och klä upp med en mjuk sittdyna. En armoire rymmer kontorsutrustning som en skrivare eller fax maskin samtidigt som de ger mer förvaring i lådor och skåputrymme för andra artiklar.