Lägga till Trim till ett nöjescentrum

Modern underhållning centers kommer i alla möjliga mönster. Om du har en som är vanligt platt trä, och du vill ha något med mer stil till den, överväga att lägga trim till dörrarna. Detta är i huvudsak samma process som du använder för att lägga till trim till en standard skåp. Eftersom modern underhållning centers är ofta laminerade, det är en bra idé att använda en limpistol, snarare än vanliga lim, för att säkerställa trim följer.

Instruktioner

•Ta bort dörrarna av underhållning centrerar, med din skruvmejsel för att ta dem av gångjärnen. Lägg dem ut där du kan arbeta på dem.

•Ta en mätning av den övre kanten av den första entertainment center dörren. Sätta en penna markera två eller tre inches i från slutet av en bit av trim, längs överkanten. Mäta det vändningarna till den längd som du tog från dörren. Sätta en andra märke på den punkten.

•Placera trim på din gerings såg, ansikte, med övre kanten vänd bladet och en markerar framför den. Vända bladet till 45 grader, så det pekar mot mitten av trim. Göra cut.

•Flytta trim till sidan, att sätta det andra varumärket i linje med bladet. Sväng bladet till 45 grader inåt igen, som kommer att vara i motsatt riktning från innan. Skär trim.

•Använd varmt lim på baksidan av trim, i rader av typen tillbaka något från kanterna, så att du får full täckning utan lim sipprar förbi kanten. Tryck på trim på plats på första entertainment center dörren, med den övre kanten av trim radat upp till den övre kanten av dörren och de sneda snitt mete inåt från två hörn.

•Measure, klippa och limma tre fler bitar av trim att bilda omkrets runt dörren. Upprepa för varje dörr. Låt dem torka över natten. Installera om dörrarna.