Lägga till kretsar till en Full kretsbrytaren låda

Lägga till kretsar till en Full kretsbrytaren låda

Bifoga en sub-panel till husets kretsbrytaren låda--kallas även den huvudsakliga tjänst panelen--när du behöver extra kretsar. Detta projekt innebär att stänga av den huvudsakliga kretsbrytaren, installera en sub-panel och lägga ordentligt fått effektbrytare. Dessutom när du slutför detta arbete, har du möjlighet att lägga mer kretsar senare, tills själva sub panelen är full.

Instruktioner

•Koppla bort all makt genom att stänga av huvudsakliga effektbrytaren på panelen huvudsakliga tjänsten. Kontrollera att det finns tillräckligt med utrymme på panelen huvudsakliga tjänsten att rymma sub-panelens dubbel pol brytare. Du kan behöva dra effektbrytare från panelen huvudsakliga tjänsten och flytta dem till panelen sub du installerar.

•Sätt sub-panel, enligt tillverkarens specifikationer, på väggen ca fem fot över marken med den maskinvara som kom med sub-panel.

•Köra sub-panel matarkabeln till panelen huvudsakliga tjänsten av Stansa ut en knockout hål i panelen huvudsakliga tjänsten. Remsa yttre höljet från slutet av matarkabeln till ca halv tum från insidan väggen i panelen tjänster. Lämna ca två fötter av kabeln inuti huvudsakligen tjänsten panel med att arbeta.

•Skruva svart tråd och röda tråd deras respektive vändskär i växeln dubbelpols sub-panel breaker. Nästa, fäst brytaren i ett tillgängligt utrymme på den heta busbaren som kör ner i mitten av panelen huvudsakliga tjänsten.

• Anslut vita tråd till den neutrala busbaren och kala marken tråd till grundstötningen bus bar. Var noga med att klämma matarkabeln sub-panel så det inte lida skada från knockouts skarpa kanter.

•Köra sub-panel matarkabeln till panelen sub av även stansa ut en knockout hål i panelen sub. Remsa yttre höljet från slutet av kabeln till ca halv tum från insidan knockout hål. Klämma kabeln för att se till att kabeln inte skadas av skarpa kanter på knockout hålet.

•Sätt svart sub-panel matarkabeln till en av sub-panelens viktigaste klackarna och svart sub-panel matarkabeln till den andra huvudsakliga lug. Skruva in den vita kabeln in i neutrala buss baren och bara marken tråd på busbaren grundstötning.

•Lägg till kretsar till din sub panel. När du är nöjd att panelen sub är korrekt ansluten, kan du lägga till kretsar direkt i den.

•Kontrollera att säkerställa att du har installerat sub-panel korrekt och säkrade alla kablar, ledningar och effektbrytare enligt tillverkarens specifikationer. Gör detta innan du slår på panelens viktigaste primära brytare.

Tips & varningar

  • Koppla bort huvudsakliga effektbrytaren på panelen huvudsakliga tjänsten för säkerhet.