Lägga till Epsom Salt till pooler

Lägga till Epsom Salt till pooler

Saltvatten pooler kräver olika underhåll än vanliga, klorerade pooler-- och det inkluderar från tillfälliga tillskott av Epsom salt (magnesium sulfat). Epsom salt färdas genom saltvatten pool filter och klor generator celler, mjukgörande uppbyggd och gör rengöringen lättare. När rengöring, lägga till mellan 35 och 45 lbs. Epsom salt till poolen. Låt det saltade vattnet att cirkulera i flera timmar innan du försöker rengöra filter eller klor generator cellen.

Instruktioner

•Vrid av pool filter och klor generator cellen omedelbart före att lägga salt. Lämna inte filter eller klor generator cellen i flera timmar, eftersom de är nödvändiga för att upprätthålla tydlighet och bakterier kontroll i en saltvattenpool.

•Pour alla Epsom salt på poolen golvet. Jämnt fördela det till hastigheten upplösning. Om du vill fördela saltet jämnt, promenad i ytterkanten av poolen och häll små högar med korta mellanrum.

•Tillåt Epsom salt att upplösa i din pool i cirka två timmar, sprider sig högar med pool net om det behövs.

•Aktivera poolen och cellen klor generator. Låt filtret och klor generator cellen att cirkulera vatten i minst sex timmar. Beroende på storlek och kapacitet för filtret, kan du låta vattnet att cirkulera längre för maximal effektivitet. När vattnet har distribuerats till din belåtenhet, inaktivera filter och klor generator cellen och rengör dem enligt tillverkarens instruktioner.

Tips & varningar

  • Om Epsom salt inte har lösts inom två timmar, sprida högar med en pool netto till hastighet processen. Det kommer inte att skada ditt filter eller klor generator cellen att slå dem på medan det finns fortfarande högar av Epsom salt på botten av din pool.
  • Använd inte Epsom salt i en vanlig, klorerade pool. Epsom salt fräter snabbt traditionella filter och kan orsaka andra pool problem som kräver ingripande av en professionell.