Låg vattenväxter & träd

Låg vattenväxter & träd

En låg vatten-tolerant växt eller träd kan vanligtvis gå utan fukt för perioder om två till tre månader i taget. Dessa arter fungerar bra i områden som får liten eller ingen nederbörd och de som får torka-liknande förhållanden under delar av växtsäsongen. Plantera dessa typer av växter eliminerar behovet av bevattning.

Mamma till svärmor 's Tongue

Mor-in-law tunga (S. trifasciata laurentii) benämns ofta som djävulens tunga eller snake plant. Det är en flerårig växtart som är härdig till USDA zoner 9b till 11. Lövverket är lång, hård och smal, och kan nå höjder på över 5 fot lång. Mor-in-law tunga kan överleva långa perioder av torka och kan göra en utmärkt krukväxt. Det tål extrem vanvård och trivs bra i både skugga och fullt solljus.

Goldenrain träd

Goldenrain (Koelreuteria (växt)) är ett lövfällande träd som når höjder upp till 30 fot lång. Trädet blommar i juli med små gula blommor som tur att frökapslarna och split öppen i sent falla. Goldenrain trädet är härdig till USDA zoner 5 till 9 och kan växa i en mängd olika klimat och villkor. Den föredrar att växa i fullt solljus och tål torka-liknande förhållanden.

Lambs öra

Lambs örat (Stachys byzantina) är en flerårig växtart som är härdig till USDA zoner 4 till 9. Anläggningen har tjocka, fuzzy, ovala blad och blommar sällan någonsin. Det kan växa upp till en fot lång och 2 fot brett. Lambs öra trivs i fullt solljus och föredrar torr till fuktig jord och tål vanvård. Det gör en utmärkt trädgårds-växten och kräver mycket lite underhåll.

Ryska hagtorn

Ryska hagtorn (Crataegus ambigua) är en liten, perenna träd som kan växa upp till 20 fot lång. Den är härdig till USDA zon 4 och är medlem i familjen. Trädet blommar tidigt på våren med små vita blommor. Den ryska hagtorn trädet föredrar fullt solljus och tål torka. Det fungerar väl som ett liggande träd och vatten bevarandeområden.

Fjäril Weed

Fjäril ogräs (Asclepias tuberosa) är en perenn växt som är härdig till USDA zoner 3 till 9. Den tål en mängd olika odlingsförhållanden men föredrar full sol och väldränerad sandjord. Växten blommar från juni-September med prålig orange blommor, som lockar många olika arter av fjärilar. Fjäril weed är vanligt i rock trädgårdar och som en gräns anläggning och kan hittas längs vägkanter.