Låg-syra tomat typer

Många tomater är mycket sura och är inte godtagbara för personer med känsliga magar. Om du funderar på att ta bort tomater från din kost, bör du först överväga många låg syra tomaterna. Dessa växter kan växa enkelt i din egen bakgård, men kan också köpas från bondens marknader och lokala leverantörer.

Ananas tomat

Denna stora biff stil tomat har sitt ursprung i USA och kan bli stor nog att väga in på en rejäl 2 lbs. Dessa högavkastande växter nå full mognad i 85 till 95 dagar och kommer att innehålla stora vackra gula tomater med röda ränder. De innehåller inte en massa frön som en traditionell tomat. Dessa enorma tomater har en rik, söt, fruktig smak som överträffar många andra typer. Även om en lång väntetid för första skörd, motiverar sin smak väntetiden.

Gula päron tomat

Gula päron tomater, färgglada i sallader och rik på vitaminer, växa lång och kräver tomat burar. De tar omkring 75 dagar att nå full mognad. Dessa extremt läckra tomater växer i kluster. De föredrar full sol och kommer att frodas i rätt förutsättningar. Även om ätbara när gul, gul pear tomater kommer till sin kulmen av smak när plockade bara när de vända ljus gul.

Brandywine tomat

Anor från 1885, Brandywine tomater har utmärkt smak och har vunnit många smak tävlingar. Även om de mognar sent på säsongen, besvikna de inte. De flesta människor njuta av dem nog att vänta för dem att mogna. De tar 85 dagar att nå full mognad och kommer att frodas i full solsken. De växa en eller två på varje kluster set med genomsnittliga tomat väger cirka 14 oz. till 1 kg.

Golden Boy tomat

Med en genomsnittlig 75 dagar till förfall, Golden Boy tomater växa lång och måste ha burar för stöd. De kommer att frodas i väldränerad, organisk jord i ett läge som gör att minst sex timmars solljus varje dag. Golden Boy tomater fortsätta växa när tomater, vilket gör att fruktproduktion ända fram till slutet av sommaren. Dessa runda tomater har en rejäl, köttig ännu milda smaksättare. Dessa tomater rangordna bland de hjärtligaste, vilket gör dem ett bra val för början trädgårdsmästare.