Krukväxter som är resistenta mot spinn

Krukväxter som är resistenta mot spinn

Spindel kvalster är smygande lite buggar som angripit ganska mycket någon växt, någonstans i USA, helst. Det finns inga växter som är helt resistenta mot spinn. Nymf och vuxna kvalster suga saften från undersidan av bladen på växten de angripa. Detta visar upp som gula prickar på undersidan av bladen, ibland med sadelgjord, ibland utan. Som angrepp fortskrider, bladen tur gul eller brons och få bruna kanter. Bandet blir mer uppenbart som anläggningen får tas.

Pothos växt

Pothos anläggningen är infödda till Southeast asiatiska djungler, där den mognar på 40 fot eller mer. De flesta människor har växter som hänger 6 till 8 fot i sina hem. Det är en populär krukväxt eftersom det är lätt att ta hand om. Den föredrar att torka ut mellan vattningarna, det kräver inte mycket ljus och det bara måste vara planterade några års mellanrum.

Spindel växt

Spindel växt kommer från Sydafrika, där den ofta växer i klipporna. Spider växter är oftast brokig med vita och gröna blad. De skickar ut skott, som blommar och sedan blivit baby spider växter. Dessa kommer att rota sig i närliggande marken om. Spädbarn kan avskurna och krukväxt eller användas som utplanteringsväxter. Spider växter gillar att vara nära ett fönster men föredrar att inte utsättas för middagssolen. Spindel växt gillar att torka ut mellan vattningarna och föredrar att vara roten bunden i sin kruka. Det delas enkelt när det dags att plantera om, vilket gör detta en lätt växt att ta hand om.

Spindel kvalster och dessa växter

Om något av dessa växter blir spindel kvalster, är det enklaste sättet att behandla dem att sätta dem i badkaret och spraya dem med ljummet vatten att tvätta med spindel kvalster. Se till att direkt spray under bladen och få dem så rena som möjligt. Efter badet, spraya bladen och jord med Neem olja. Detta kommer från Neem trädet i Indien och är ett ekologiskt insektsmedel och avskräckningsmedel.