Krukväxt blommor hemma i Florida

Krukväxt blommor hemma i Florida

Välja växter att fylla krukorna på soliga veranda eller i utomhus container trädgårdar är kanske en av de svåraste uppgifterna för en Florida trädgårdsmästare. Att välja inhemska växter för trädgården, möjlighet Floridians en att växa några av blommorna ofta ses växer i wildflower ängar och längs Floridas vägar. Många små blommor anpassa sig väl till odling i krukor och behållare.

Canna Lily

Canna lilja, infödda till Florida, fyller trädgården med en ljus orange-gul blommar under hela våren och sommaren. Det är väl anpassade till plantering zoner 8 till 11, vilket gör det väl anpassade till alla Florida trädgårdar. Denna större blomma når en mogen höjd mellan 2 och 6 fot och en spridning mellan 1 och 3 fot, enligt webbplatsen Florida vänliga landskap. Som ett resultat, är denna växt bäst planterad i en stor gryta eller en halv whisky tunna. Välj en ren, planteringsjord jord med ett pH mellan något basiskt till något surt. Denna lily älskar fukt och kommer att växa bäst när vattnas regelbundet, att hålla jorden fuktig men inte vattenfylld. Placera krukväxter canna Lilja på verandan eller i ett soligt läge, när det växer bäst med full sol. När den placeras utomhus, en canna Lilja ofta drar till sig fjärilar.

Tickseed

Vanligt förekommande i växer längs vägkanterna, är tickseed en av Floridas mest kända inhemska blommor, enligt Florida Wildflower Foundation. Prova att plantera några gul-inför tickseed för att få en ljus, glad utseende blomma till trädgården. Som canna lilja, och tickseed har en spridning når mellan 1 och 3 fot, enligt webbplatsen Florida vänliga landskap. Plantera tickseeds i en stor gryta, minst 24 inches bred 24 inches djupt. Denna anläggning har inga särskilda mark preferenser och kommer att växa bra med en vanlig krukväxtjord. Det kräver endast minimala fukt, som kräver vattna endast när jorden blir torkade ut. Gillar den canna lily, tickseed kommer att växa bästa när som i soliga platser. När satt utanför på en altan eller på gården, kommer att en krukväxt tickseed locka fåglar och fjärilar.

Gräs-Pink Orchid

Native till Florida, gräs pink orchid ger en intressant blommig form och en delikat, söt doft till trädgården utrymme, enligt Lady Bird Johnson Wildflower centrum. Gräset pink orchid är en delikat blommor, som kräver täta vård av trädgårdsmästaren. Det växer bäst när planteras i sphagnum mossa eller torv. Mogna gräs rosa orkidéer når en höjd av omkring 2 fot lång och har en eller flera rosa, skäggiga Blom. Blommar varierar i färg från balett tofflor rosa till ett blekt lila. Allmänt, blommorna på gräs pink orchid är stora, ca 2 inches över.

Virginia Strawberry

Virginia jordgubbe, även känd som smultron, växer låga till marken, vilket gör det till ett perfekt komplement för ingjutning med andra längre blommor, enligt Lady Bird Johnson Wildflower centrum. Varje vår, Virginia jordgubbe blommar med vita, 5 petaled blommor, kring ett gult centrum. När lämnade för att mogna, mognar mitten av blomman till en liten, frö-frukt. När set utanför, krukväxter Virginia jordgubbar locka fjärilar, särskilt som blommor mogna till frukt. Jordgubbarna växer bäst i delvis skuggade områden och föredrar torra markförhållanden. Som ett resultat, kräver blommorna lite underhåll av trädgårdsmästare.