Kreativ användning av burspråk

Kreativ användning av burspråk

Burspråk skänka varje hem med distinkt utseende som låter i ett inflöde av dagsljus. Deras unika struktur lägger till en punkt av intresse både interiört och exteriört i ett hem. Många hushåll använder burspråk som en lugn plats att läsa eller titta på världen gå genom, det finns många andra användningsområden för sådant ovanligt windows.

Te eller frukostplats

Dra nytta av den pittoreska utrymme fönstret bay skapar och använder det som en privat äta skrymsle. För burspråk som inte kommer med inbyggda fönster säten, driva ett litet runda eller ovala bord mot Fönstren, lägga till har två små stolar och du plötsligt skapat en intim plats för att äta. Om din burspråk i eller nära köket, kommer att detta göra ett lämpligt utrymme för krypa upp med ditt morgonkaffe eller tidning. Om inte, Använd det här utrymmet för afternoon tea.

Timeout för zon

För hushåll med barn, istället för att skicka barnen till deras rum när de missköter sig, överväga att skicka dem till burspråk sätet. Vissa hem har stora, tunga gardiner på vardera sidan av burspråk sätet, som, när de dras, isolera fönstret bay från resten av huset, nästan skapar ett litet rum. Detta är en idealisk plats för ett barn att sitta, reflektera och tänka på sina handlingar samt en lämplig plats för ett barn att lugna ner, eftersom han har något att följa men de passerar sevärdheterna från omvärlden.

Toalettbord

Om din burspråk kommer utan en inbyggd fönsterplats, utnyttja utrymmet och det naturliga ljuset som kommer genom genom att placera en antik sminkbord och pall där. Denna användning är mest lämplig för burspråk i sovrum eller extra rum. Burspråk konvex struktur gör gott om utrymme för sminkbord, hålla den ur vägen och från dungen upp utrymmet. Medan spegeln bifogas sminkbord kan blockera vyn något, kommer att användaren gynnas tillämpar make-up i ett utrymme översvämmad med naturligt ljus, i ett område som känns nästan som sin egen privata omklädningsrum.