Krävs droppe toalett avlopp

Krävs droppe toalett avlopp

Oavsett om du ska installera en ny toalett eller flytta en befintlig, är det absolut nödvändigt att dränering röret från toaletten sluttar nedåt på obehindrat en hastighet som är tillräcklig för att avfall att flöda genom röret. Om lutningen inte är tillräckligt brant, använt material brukar rinna av tillräckligt och om lutningen är för brant, vätskan kan springa de fasta, lämnar dem sittande i mitten av röret.

Standard droppe

För en standard 4-tums dräneringsledningen, vilket är typiskt för en toalett stuprör, är minimal drop 1/4 tum per linjär fot. Det innebär att röret borde släppa hela tum varje 4 fötter. Toaletten stupröret går vanligtvis mellan golv bjälklag tills den når en vertikal vägg där det sänker sig och går med i huvudbyggnaden avloppet.

Fallhöjd

När toalett avloppet når en vertikal vägg, droppar det rakt ner mellan väggreglar. Detta är en fallhöjd, inte använder standard 90-graders VVS armbågar, kallas "hård 90-talet," att ansluta rören. De skarpa hörn på dessa armbågar rördelar kan öka risken för träskor. Leta efter VVS "sveper," som införliva en mjuk sluttning i hörnet montering.

Avluftning toalett avlopp

Du kan få rätt nedgången på din stuprör och fortfarande har träskor, långsam dränering och avlopp gas "burps" om du inte ventilera avloppet. Ditt hus har en viktigaste VVS ventilera stacken som går uppåt och ut ur taket. Alla VVS fixtures ansluta vid något tillfälle att här stack att lindra luftlås och dränering problem. Om du också installera en diskbänk badrum, tjänar röret bakom diskbänken som ventilen för alla sanitetsporslin, så länge diskhon avlopp banden till toalett avlopp linje. Om inte, måste du installera ett separat avlopp utlopp på toalett avloppet, oftast där avloppet faller lodrätt i en vägg. Vid denna korsning, du installera en sanitär "T" som gör att avfall rinna samtidigt som en bifogad fil för en vent att köra uppåt.

Överväganden

Rita en VVS diagram innan du börjar ditt projekt. Om du har golvet takstolar, kanske du har fler valmöjligheter i var att köra stuprör, eftersom takstolar har ihåliga områden mellan toppen och botten ackorden. Om golvet har standard bjälklag eller I-balkar, skulle du kunna skära ett hål i golvet ledamot, men kontakta ingenjör innan gör så för att se till att du inte skär en bärande reglar eller balk.