Koppar kastruller säkerhet

Koppar kastruller säkerhet

Koppar kastruller och stekpannor är utmärkta ledare av värme och värma upp jämnt, vilket är viktigt när skapa mat som måste förberedas vid vissa temperaturer. Säkerhetsriskerna koppar beror till stor del på kvaliteten på kokkärlet.

Fördelarna med koppar

Koppar är inte bara säkra i små mängder, men det är nödvändigt för människors hälsa. Copper.org hemsida visar att den kombinerar med protein som att skapa enzymer som hjälper med kroppsliga funktioner. Många livsmedel som spannmål, fisk och nötter innehåller minst hälften av det nödvändiga dagliga intaget för hälsa.

Varning

Enligt Köksartiklar Set recensioner hemsida, kroppen behöver små mängder koppar, men stora mängder kan vara en hälsorisk. Charles Kokoski från Food and Drug Administration varnar för att alltför stora koppar läckage från ofodrad koppar kastruller orsakar kräkningar och diarré. Han rekommenderar att undvika direkt kontakt mellan koppar och mat.

Förebyggande/lösning

Densie Webb från New York Times skriver att många billiga koppar kastruller är ofodrad och använda koppar som matlagning ytan, medan de högre kvalitets märkena använder en rostfritt stål eller nickel foder på insidan av pannan. Undvika potentiella hälsa risker genom att köpa endast högkvalitativa fodrade koppar objekt.