Kontroll av insekter på Florida Citrus

Kontroll av insekter på Florida Citrus

Florida är känt för sin produktion av hög kvalitet citrusfrukter. Men är citrus fruktträd mottagliga för insekters angrepp som kan skada frukt, blad och kvistar.

Typer

Identifiera typerna av insekter på Florida citrus är nödvändigt att kontrollera infestationer och minimera Beskär skador. Enligt University of Florida IFAS förlängningen skala Sköldlöss som Florida röd skala, lila fjäll och snö vanligen påverkar citrusträd. Bladlöss, mealybugs, psyllids och vita flygare är andra typer av insekter på Florida citrus träd och frukt.

Symtom

Känna igen symptom i samband med insektsangrepp i citrus träd är en viktig aspekt av skadedjursbekämpning. Symtom på insekt infestationer inkluderar tuggad blad, sooty mold på citrusfrukter och skador på bålen, kvistar, frukt och drabbade trädgrenar.

Kontroll

God förvaltning praxis som bortskaffande och destruering av skadade trädgrenar eller frukt kommer att hjälpa att förhindra insekters angrepp i Florida citrus. Kemisk bekämpning är ofta fördelaktigt när orsaken till problemet identifieras. Många Florida citrus odlare endast behandla insekter med kemikalier om frukt är skadad eller skadedjursangrepp är allvarliga, säger tillägget University of Florida internationella ramavtal.