Konstgjorda lila kallor

Konstgjorda lila kallor

Lila kallor Lilja är en blommande växt infödda till Sydafrika. Det visas i en rika lila nyans och tillhör familjen Kallaväxter. Ett intressant faktum om lila kallor: de är inte sant liljor som de inte hör hemma till familjen Lilja. En lila kallor Lilja kan växa upp till 40 inches tall och behöver mycket direkt sol att växa till sin fulla höjd. Om du blommorna men vill njuta av dem året runt, överväga hur konstgjorda lila kallor i dina projekt hantverk och heminredning.

Blommig vas mittpunkten

Fyll en blommig vas med halv riktiga blommor och hälften lila kallor, en florist trick för utsmyckning tabeller på en budget. På avstånd, kan inte gäster säga skillnaden mellan de verkliga och faux blommorna. Detta är ett perfekt alternativ om du har en lång blomsterarrangemang placerade högt ovanför tabellen, såsom i Eiffeltornet vas.

Royal Cemetery företagsarrangemang

Lila kallor bär med sig klang av royalty. Om du vill hedra någon som har dött, göra en konstgjorda blomsterarrangemang för allvarliga webbplatsen med hjälp av silk lila kallor. Nestle blommig skum i botten av en dekorativ kruka eller brett vas. Sedan sticka lila calla lily stjälkar i blommig skummet. Linda ett vitt tyg band runt basen av behållaren.

Lila krans

Använda konstgjorda lila kallor i en krans till påsk. Påsken är den kristna semester under vilken människor fira uppståndelsen av Jesus Kristus. Det är ofta förknippat med Purpurfärgen, symboliserar Jesu royalty som kungen av världen. Köp en vanlig vintergröna krans och nestle lila calla lily stjälkar runt kransen på olika platser.

Budget brudbukett

Köpa en siden eller tyg lila calla lily bukett om du är en brud som kastar ett bröllop på en budget eller en med en vintage känsla; Du kan krypa in några antika broscher i buketten.