Konkreta veranda idéer

Konkreta porches är utbredda i hela USA, och, för den delen, över hela världen. En konkret veranda kommer att överleva en trä veranda med 10 till 20 år och med rätt skötsel och underhåll, kommer att ge en vacker stämning de veranda Wanderers som uppskattar deras tid slappa. Konkreta porches kan utformas för att passa nästan alla behov och önskan, och med korrekt val, du gå inte fel med oavsett vilken design du väljer.

Naturliga

Den underbara naturliga grå färgen av betong kan erbjuda en attraktiv atmosfär som kommer att matcha nästan vilken veranda dekoration du önskar. Du kan lämna finish grov, slät eller glaserade. Grov yta kallas en kvast finish. Efterbehandlare i betong kommer att lätt dra en kvast över fuktigt konkret för att skapa en upphöjd sand finish. Slät yta anses vara den vanligaste av de konkreta verandorna. Efterbehandlingsenheten använder en utjämning flöte för att ger en blank, slät yta. Slutligen, gloss finish tillämpas som en tydlig beläggning som kommer att omfatta härdad betong. Denna finish blir slick men blanka och kommer står hög ovanför de andra två möjligheterna med skönhet.

Betong fläcken

Det är möjligt att färga betong, antingen genom att lägga till fläcken under hälla eller efter betongen är torr. Före fläcken är bara tillägg av pulveriserad fläck som kastas in i den våta betongen innan den blandas. Efter fläcken processen kräver en ansökan med penslar och rollers. Det finns många färger att välja mellan hela färgspektrumet--din färghandel hjälper dig att avgöra.

Pea grus

Den sista möjligheten kallas en ärta grus yta. Det kommer att behöva kompletteras under själva processen av att hälla betong. I stället för beställning av betong med regelbundna grus, kommer du beställa den från konkreta företaget med dekorativ ärt grus som tillsats. När betongen hälls och slätade, sprutar slutbehandlingsenheten lätt konkreta filmen från toppen för att exponera dekorativ ärt grus.