Kommer limefrukttreesna växer bra i blomkrukor?

Trädgårdsmästare över hela landet kan ha en bakgård citrus träd av växande limefrukttreesna i krukor. Container-odlade träd kan njuta av sommarsolen och sedan flytta inomhus för vintern. Limefrukttreesna göra bra i krukor.

Typer

Trädgårdsmästare som vill växa container limefrukttreesna har flera alternativ. Både standard och dvärg växer lime i containrar, key lime.

Container

Kalifornien sällsynta fruktodlare föreslår växande standard limefrukttreesna i hälften whisky fat, eftersom dessa behållare är tillräckligt stora för att ge stöd för trädens rötter. När du väljer en behållare för din limefrukttree, se till att den har dräneringshål i botten så att vatten kan läcka. Dvärg limefrukttreesna göra bra i behållare som är 12 inches i diameter.

Vård

Limefrukttreesna behöver tillräckligt med vatten för att växa ordentligt, och behållaren träd lider ofta av dålig vattning metoder. För att hålla ditt träd frisk, tillåta ytan av jorden att torka ordentligt, då vatten trädet tills jorden blir mättat. Detta säkerställer att rötterna får tillräckligt med vatten. Träd behöver också åtta timmars ljus per dag.