Kirby G6 2000 Shampooer instruktioner

Kirby G6 2000 Shampooer instruktioner

Kirby dammsugare har funnits i olika former sedan början av 1900. Dessa hem rengöring enheter kommer med en mängd olika bilagor, inklusive rengöringsmedel carpet och golv polering kit. Nya modeller säljs av dörr till dörr säljare och kan kosta så mycket som $2,000. Eftersom Kirby G6 är en multi-purpose golv vård enhet, kan du använda maskinen till vakuum och ta sedan bort makten huvudet att sätta schampo skäret i position. Kirby rekommenderar dammsugning området till att schamponera tre eller fyra gånger så att det finns inget skräp i mattan innan du börjar.

Instruktioner

• Efter dammsugning, koppla bort maskinen. Ta bort vakuum huvudet genom att vrida vredet på framsidan till vänster. Kontrollera att den gröna pilen på enhetens spaken matchar den gröna pilen på framsidan av schamponering tillbehöret.

•Ta bort den bruna borsten från utdragbara facket och, med enheten upp och ner, placera borsten i huvud och centrera remdrift. Vrid vredet så de röda pilarna matchas. Koppla bort vakuum påsen.

•Pour 3 mössor full av mattan renare i tanken. Fyll tanken med vatten till strax över den tredje raden på tanken. Bifoga tanken där vakuum påsen går vanligt. Placera grå slangen i tanken och koppla in den svarta slangen i schampo tillbehöret.

•Placera inställningen höjd på låg. Leta upp SÅPLÖDDER reglerventilen och öppna den till önskad inställning. Slå på maskinen och börjar sopa mattan för att skrubba och tillämpa skum. När området är skummade, stänga av schampo tank ventilen och Låt skummet att sitta på mattan i ca 20 minuter.

•Ta bort överflödigt vatten och skum från mattan av svepande över området med tank ventilen stängd. Låt mattan till mer ordentligt torra innan de återvänder till området med de vanliga dammsugare inställningarna.