Kentucky träd blad identifiering

Kentucky träd blad identifiering

Ligger på de västra sluttningarna av de Appalachian bergen längs floden Ohio, har Kentucky en rik och varierad flora, som inkluderar många typer av träd. Korrekt identifiering av bladet är fortfarande en av de viktigaste sätten att veta många träd "Bluegrass tillstånd." Ivrig botanister bör vara medveten om att på grund av sitt läge, Kentucky vårdar många träd som prosper på torrare, väldränerad platser.

Sammansatta blad

En av nycklarna till växt identifiering är att veta ett enkelt blad från en sammansatta blad. Tre mycket distinkt woody familjemedlemmarnas ärta kan hittas i Kentucky. De är de svarta locust, honung johannesbröd och Kentucky kaffe träd. Alla tre träd kännetecknas av långa sammansatta blad och tjocka vedartade skida, men trädet Kentucky kaffe har en enorm totala storlek till sammansatta blad, som varierar mellan 1 och 3 fot i längd. Den svarta locust sammansatta bladen är dock mindre än kaffe träd men större än honung johannesbröd.

Ekarna

Enligt University of Kentucky arboretum domineras 80 procent av Kentucky skogen av oaks som det finns 20 arter. Bland dessa träd innehåller röd ek undergruppen 13 arter, medan det finns sju arter i vit ek division. Alla ekar har alternativa blad, som är oftast ägglossning och flikiga. Många är djupt indragen. I allmänhet har viteksgruppen rundade loberna eller enkla elliptiska blad, medan red oaks har borst-tippas lober.

Kentucky stat träd

Det stat trädet av Kentucky (Liriodendron tulipifera) har många namn, inklusive tulip poppel, tulpanträd, gul poppel och canoewood. Det vanligaste namnet, tulpanträd, härstammar från det faktum att den stora bladen har samma form som det av tulip blomman. Den tulip tree eller tulip populära är dock inte en sann populära alls, utan snarare det är en del av familjen magnolia.

Många särskiljande träd

Eftersom Kentucky har många olika träd, invånarna ibland debatt om vilken anläggning bör vara deras stat träd. Andra färgglada inkluderar indiska cigarr trädet (Catalpa), sycamore och naturligtvis Kentucky kaffe trädet. For exempel, Catalpa har enorma (6 till 12 inches över) hjärtformade blad som skapar en tjock kapell. Till en botaniker, bladet är enkelt, mittemot (ibland kransrams) och helbräddade (även kallad hjärtformade). Varje träd blad kan delas upp i grundläggande termer som härrör från faktiska leaf observation.

Leaf identifiering

Eftersom så många lövträd finns i överflöd i Bluegrass staten, är det nödvändigt att förklara vilka blad egenskaper att leta efter. Till exempel bladen kan vara enkla eller sammansatta och blad form kan komma i upp till nio former. Att ha en vintergröna blad på ett träd som smalnar ner möjligheterna till en handfull av träd (dvs, holly, live oak, magnolia, laurel), liksom beskrivningen av basen, spets och utanför kanten. Leaf identifiering av en okänd träd sker ofta med en dikotomiska nyckel, som metodiskt går genom olika blad funktioner en efter en tills trädet blad identifieras korrekt.