Kan jag sätta en Pool på mina däck?

Ställa in en ovan jord pool direkt på ett däck eller ta paus det till prydnad både presentera några frågor när det gäller korrekt stödja poolen. När du installerar en pool eller bygga ett däck, material, strukturer och placering måste följa koden förordningar. Det är alltid perfekt att ta hjälp av entreprenörer upplevt med pool och däck installation.

Fördelar

Om däcket omger poolen, erbjuder simmare lättare tillgång, under vilket ger poolen en i mark utseende. Eftersom de flesta däck ansluter direkt till hemmet, ligger poolen inom bara några fot i huset. Ett däck skapar utrymme för att samla in och underhålla eller sola. Om däcket är virad runt poolen, behövs inte en pool stege att klättra och ur vattnet.

Vikt

Beroende på storleken av poolen, får fylld vikt överstiga 1,000 pounds. Om poolen är placerad ovanpå däcket, får inte poolen, inklusive den extra vikten för passagerare, vikt överstiga det däcket lastkapacitet. Är det lämpligt att bygga däck runt poolen, om möjligt. Annars ring i en kvalificerad entreprenör att erbjuda råd om hur du ändrar däck för att stödja vikten av poolen.

Koder och konventioner

Följ city och county bygga koder och egendom utveckling förbund när man bygger en kortlek och installera en pool. Vissa koder och förbunden ange däck och pool måste sitta ett visst avstånd från egenskapsraden. Reglerna som kan begränsa storleken på däcket eller pool. Säkerhetsfunktioner krävs ibland, inklusive en säker inneslutning runt poolen.

Varningar och Tips

Rådgöra med en licensierad ingenjör eller arkitekt innan du börjar installationen en pool eller däck. Experten kan ge dig råd om projektet kräver bygglov eller annat godkännande från regeringen. Installera en pool eller bygga ett däck utan första få ordentlig tillståndet kan resultera i böter.