Kan en skum mattresmed har vägglöss?

Skum madrass tillverkare hävdar att deras produkter bidra till att förhindra vägglöss, men dessa påståenden är falska. Någon viss typ av säng eller madrass kan förhindra eller stoppa en säng bugg angrepp. Skumgummimadrasser kan förhindra en del av problemen i samband med vägglöss, men handel i din madrass för en gjord av ett annat material är inte nödvändigt.

Fördelarna med skumgummimadrasser

Skumgummimadrasser kan spela en liten roll i kampen mot Vägglöss. Traditionella innerspring madrasser har fjädrar och flera lager av tyg och fibrer som ger perfekta gömställen där vägglöss kan kapsla. Skumgummimadrasser består av en solid bit utan luft chambers eller lager att ge häckande utrymme. Med hjälp av en skum mattresmed kan förebygga vägglöss från att ta över din säng från insida-ute innan du märker de är där.

Nackdelar med skumgummimadrasser

Vägglöss bor inte bara i madrasser. De bor i huvudgavlar, sängramar, Nattduksbord, lampor, under mattan och bakom socklar. De ska leva överallt där de har en dold, mörka skreva och tillgång till din kropp. Får du en madrass som vägglöss inte kan bo i, hindra inte du dem från att flytta till ett annat område i ditt hem. Dessutom kan buggar fortfarande kapslas i bladen eller mellan madrassen och plattform eller box våren.

Byta madrasser

Om du ersätter din madrass med en skum mattresmed, kan du skaka vägglöss loss när du avyttrar gamla, angripna sängen. Dessa fel kan scatter och söka skydd i andra delar av möbler där kommer de förökar sig snabbt. Om du planerar att ersätta din madrass, köpa en madrass väska för att fälla vägglöss inuti. Så hjälper begränsa angrepp. Markera påsen så grannar vet inte att plocka upp och ta den i sina hem.

Behandling av madrasser

Pest control yrkesverksamma kan behandla en angripna madrass med säker kemikalier. De kemikalier som säljs i varuhus kan inte utformas för långvarig exponering även om etiketten påstår att de är säkra för madrasser. Det bästa skyddet mot buggar är att inlägga din madrass i en säng bugg resistent täcker. Regelbundet kontrollera din säng och omgivande områden, och Dammsug alla buggar du se. Töm din vakuum utanför i en plastpåse som du kan försegla och i papperskorgen.